Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death virheA Guide to DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death Error

DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER-virhe ilmaisee, että ohjain on läpäissyt virheellisen parametrin C-suoritusaikafunktiolle. Tämä johtuu tavallisesti väärästä laiteajurista tai virheellisestä sovelluksesta.

DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER

Ensimmäinen virheen vianmääritys on varmistaa, että Windows on ajan tasalla. Tässä on videoblogi , jonka kirjoitimme Windows Updaten käyttämiseen

Jos virhe heijastuu edelleen päivityksen jälkeen, yritä sitten poistaa äskettäin asennettu ohjelmisto tai asentaa se uudelleen. Tässä on ohjeet asennuksen asennuksen poistamiseen . Jos virhe ei enää pysy, niin sinulla on ratkaisu. Kuitenkin, jos ohjelmisto on todella tarpeellinen, suosittelen etsimään uudempaa sovelluksen versiota, kokeilemaan vaihtoehtoa tai jopa ottamaan yhteyttä kehittäjään ilmoittamaan heille ongelmasta.

Kolmas vaihe virheen vianmäärityksessä, jos edelliset vaiheet eivät toimi, on päivittää tai rullata kaikki ohjaimet. Tämä voidaan tehdä ohjauspaneelin Laitehallinnan kautta tai vierailemalla kunkin tietokoneen laitteiston valmistajien verkkosivustoja. Kun olet käyttänyt Laitehallinnan ( tässä ) -kenttää, napsauta virheellisestä lähteestä epäiltyä laitteistoa, napsauta hiiren kakkospainikkeella, valitse Ominaisuudet ja valitse Ohjain- välilehdessä joko Päivitä ohjain tai Rullaa ohjain . Menetelmä virheiden aiheuttaneiden tarkkojen ohjainten määrittämisessä on ytimen virheenkorjauslaitteen käyttäminen, joka asennetaan tavallisesti Windowsin ohjelmistokehityspaketin (SDK) kautta lisättyyn ohjelmistoon Debugging Tools for Windowsissa . Debuggeri voi käyttää kaatumiskuopatiedostoja ja määrittää virheen lähteen koodilla. Tämä menetelmä on yleensä varattu edistyneille käyttäjille.

Helppo tapa päivittää ja kääntää takaisin ajurit on käyttää kuljettaja apuohjelma, kuten Driver Reviver . Se tarkistaa järjestelmään sopivat ajurit ja vakavat versiot. Kun ajurit on päivitetty, käynnistä järjestelmä uudelleen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta