Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death FejlA Guide to DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death Error

Fejlen DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER angiver, at en driver har bestået en ugyldig parameter til en C-runtime-funktion. Dette skyldes normalt en buggy-enhedsdriver eller en fejlagtig applikation.

DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER

Den første procedure til fejlfinding af denne fejl er at sikre, at Windows er opdateret. Her er en video blog, som vi skrev om at køre Windows Update

Hvis fejlen fortsætter med at overflade, selv efter opdateringen, skal du prøve at afinstallere eller rulle tilbage en nyinstalleret software. Sådan afinstallerer du software , du har installeret. Hvis fejlen ikke længere vedvarer, så har du din løsning. Men hvis softwaren er noget, du virkelig har brug for, vil jeg anbefale at kigge efter en nyere version af programmet, prøv og alternativ eller endda kontakte udvikleren for at underrette dem om problemet.

Det tredje trin i fejlfinding af fejlen, i betragtning af om de foregående trin ikke virkede, er at opdatere eller rulle alle drivere. Dette kan gøres via Enhedshåndtering i Kontrolpanel eller ved at besøge hjemmesider for producenterne af hvert stykke hardware på din computer. Når du har fået adgang til Device Manager ( her er hvordan ) -området, skal du blot klikke på den hardware, der mistænkes for fejlkilden, højreklikke, vælge Egenskaber, og på fanen Driver enten klik på Update Driver eller Roll Back Driver . En metode til bestemmelse af de nøjagtige drivere, der forårsager fejlen, er ved brug af en kernel debugger, der normalt installeres via Windows Software Development Kit (SDK) som tilføjet software under Fejlfindingsværktøjer til Windows . Fejlfinderen kan få adgang til crash dump-filerne og bestemme kilden til fejlen via kode. Denne metode er normalt forbeholdt avancerede brugere.

En nemmere måde at opdatere og rulle tilbage drivere på er at bruge et driverprogram, som Driver Reviver . Det kontrollerer tilgængelige opdateringer og stabile versioner af driverne kompatible til systemet. Efter opdatering af driverne skal du genstarte systemet.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet