Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas BUGCODE USB-ajuri Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BUGCODE USB DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_USB_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä alustusprosessin aikana Windows Vista, XP ja 2000 ja Windows 7 ja 8. Tämä tarkoittaa, että on tapahtunut virhe, joka liittyy asennettuihin USB-laitteisiin, kuten emolevyyn ja liitteisiin, tai USB-laiteohjaimen lataamisen aikana on ilmennyt virhe. Tämä virhe johtaa sammutus- tai uudelleenkäynnistystilaan, jotta vältetään tallentamattomien tietojen vaurioituminen ja menetys.

Tämä BSOD-virhe esiintyy myös tietokoneissa, joissa on Windows 7 ja Windows Server 2008 R2, kun järjestelmä jatkaa lepotilasta, kun käytetään valikoivaa keskeytysominaisuutta tukevaa USB-komposiittilaitetta.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “BUGCODE_USB_DRIVER” ja “STOP 0x000000FE”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

BUGCODE USB DRIVER

Voit korjata BUGCODE_USB_DRIVER BSOD -virheen asentamalla uusimmat palvelupaketit tai Hotfix for Windows, jotka suoraan käsittelevät tätä ongelmaa. Kun Hotfix-korjaus on ladattu Microsoftin tukisivustosta, sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, jotta voit varmistaa, että virhe on ratkaistu.

Jos BSOD-virhe johtuu virheellisestä USB-laitteesta, voit ratkaista ongelman poistamalla laitteen ja korvaamalla sen asianmukaisella toiminnolla. Laiteohjaimen päivittäminen uusimpaan versioon auttaa myös ratkaisemaan virheen.

Uusimpien Windows-ohjelmistopäivitysten asentaminen, sekä kriittinen että ei-kriittinen, auttaa myös ratkaisemaan BSOD-virheitä. Päivityksiä voi asentaa manuaalisesti avaamalla Internet Explorerin (IE) napsauttamalla Turvallisuus, Windows Update ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta