Bare i dag
Spar 80 %
På Black Friday-bunten
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimaliser, reparer og forsterk din PC med bare ett klikk!

SKYNDE DEG! Denne avtalen utløper om...

00
time
:
00
minutt
:
00
sekund
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death feilA Guide to DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER Blue Screen of Death Error

DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER-feilen indikerer at en driver har bestått en ugyldig parameter til en C-kjøretidsfunksjon. Dette skyldes vanligvis en buggy-enhetsdriver eller en feilaktig applikasjon.

DRIVER_INVALID_CRUNTIME_PARAMETER

Den første prosedyren for feilsøking av denne feilen er å sørge for at Windows er oppdatert. Her er en video blogg som vi skrev om å kjøre Windows Update

Hvis feilen fortsetter å overflate selv etter oppdateringen, kan du prøve å avinstallere eller rulle tilbake noen nylig installert programvare. Slik fjerner du programvare som du har installert. Hvis feilen ikke lenger varer, så har du løsningen. Men hvis programvaren er noe du virkelig trenger, vil jeg anbefale å se etter en nyere versjon av programmet, prøv og alternativ eller kontakt utvikleren for å varsle dem om problemet.

Det tredje trinnet i feilsøking av feilen, vurderer om de forrige trinnene ikke fungerte, er å oppdatere eller tilbakestille alle drivere. Dette kan gjøres via Enhetsbehandling i Kontrollpanelet eller ved å besøke nettsteder av produsentene av hvert maskinvare på datamaskinen. Når du har tilgang til Enhetsbehandling ( her er hvordan ) -området, klikker du bare på maskinvaren som er mistenkt for feilkilden, høyreklikk, velg Egenskaper og i kategorien Driver, enten klikk Oppdater driver eller Rull tilbake driver . En metode for å bestemme de eksakte driverne som forårsaker feilen, er ved bruk av en kjernefeilfeil som vanligvis installeres gjennom Windows Software Development Kit (SDK) som tilleggsprogramvare under Feilsøkingsverktøy for Windows . Feilsøkingsprogrammet kan få tilgang til krasjdumpfiler og bestemme kilden til feilen via kode. Denne metoden er vanligvis reservert av avanserte brukere.

En enklere måte å oppdatere og rulle tilbake drivere på er å bruke et driververktøy som Driver Reviver . Den sjekker tilgjengelige oppdateringer og stabile versjoner av driverne som er kompatible for systemet. Etter å ha oppdatert driverne, start systemet på nytt.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt