Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten elvyttää vanhan PC – Osa 5How to Revive an Old PC – Part 5

Kuinka elvyttää vanha PC – käyttöjärjestelmä

Tervetuloa viiden osaisen sarjan osaan 5 vanhan PC: n elvyttämisestä. Katso osio 1 , osa 2 ja osa 3 ja osa 5 ja lue sitten, miten asennat Windowsin vaihtoehdon uudistetulla tietokoneella.

Asenna vaihtoehtoinen käyttöjärjestelmä

Joten olet päättänyt päivittää vain vähän tai ei ollenkaan, tai olet valinnut halvat päivitykset. Sinulla ei ole ylimääräistä kopiota Windowsista ja käyttöoikeuskoodista, eivätkä halua käyttää rahaa hankkimaan sitä.

Linuxissa on lukuisia valintoja vapaille käyttöjärjestelmille. Yksi helppokäyttöinen, värikäs ja ikoni-pohjainen Linux-versio, joka on erinomainen vanhemmille tietokoneille, kutsutaan nimellä JoliOS. Kirjoitin artikkelin siitä äskettäin.

Meillä on ollut mahdollisuus tehdä todellinen testi JoliOS: ssä. Näin asennat sen, ja tässä olemme löytäneet.

Ensinnäkin tarvitset tyhjän CD / DVD- tai peukalotehon ja toisen Windowsin asennetun tietokoneen.

Jos käytät tyhjää CD-reittiä, nappaa kopio JoliOS ISO: sta ja vedä se tyhjään levyyn (jos käytössä on Windows Vista tai 7) tai käytä ISOBurn-ohjelman kaltaista ohjelmaa, jos haluat polttaa levylle (jos käytössä on Windows XP). Aseta levy uuden PC: n asemaan.

Jos käytät peukalotie-reittiä, hanki JoliCloud USB Creator ja noudata siellä annettuja ohjeita. Liitä se uusiin tietokoneeseesi.

Käynnistä uusi tietokone uudelleen ja paina DEL tai F2 piippauksen jälkeen. Siirry BIOS: iin ja valitse käynnistys CD- tai USB-laitteesta. Tallenna ja poistu ja sitten JoliOS asentaa. Kun se käynnistyy uudelleen, palaa takaisin BIOSiin ja valitse käynnistys kiintolevyltä uudelleen tai prosessi alkaa uudelleen.

Mukava asia on, että JoliOS ottaa kaikki päänsäryt pois käyttämästä vaihtoehtoista käyttöjärjestelmää, koska se tekee kaiken puolestasi, mukaan lukien päivitykset, ja se on enimmäkseen web-pohjainen, joten web-sovellukset toimivat hyvin nopeasti. Kaikki on tallennettu pilvessä, joten pienet kiintolevyt ovat hienoja.

Käyttämällä sitä muutaman viikon ajan, huomasin, että sillä oli ongelmia kahden asian kanssa: langaton internet ja sarjaportit. Minulla oli hiiri ja näppäimistö kytketty sarjaportin kautta, joka sulkeutui satunnaisesti. USB- langaton Internet- sovitin irtoaa usein ilman varoitusta, pakottamalla minut irrottamaan ja kytkemään sen takaisin. JoliOS on edelleen melko uusi, joten voit joutua useisiin samaan ongelmaan tai et voi.

Lopulta kaivoin Windows XP: n levyltä tallennustilasta ja lisenssikoodista vanhan PC: n (joka oli siskoni wc: ssä) tapauksessa ja aloitin XP: n kanssa. Vaikka se ei ole niin kehittynyt ja tyylikäs kuin JoliOS, Windows XP toimii vain. (Olettaen, että sinulla on ajuripyörät uusille tavaroille, kuten USB-langattomille Internet-sovittimille, jotka tein.) Lopullinen päätelmäni on, että vaihtoehtoinen käyttöjärjestelmä ei ole minulle, mutta saatat tuntea olevansa erilaista. Kokeile sitä!

Toivottavasti nautit tämän sarjan vanhasta tietokoneesta. Meillä on enemmän artikkelisarjoja teoksissa, joten etsi niitä pian!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta