Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blåskärm felA Guide to DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blue Screen of Death Error

Det här felmeddelandet (Blue Screen of Death) uppstår när en bugg finns i en enhetsdrivrutin och försöker komma åt ett minne utanför det tillåtna området. Det kan orsakas av Windows-systemfilskador genom ofullständig installation, ofullständig avinstallation, felaktig borttagning av program och program eller om datorn nyligen återhämtade sig från en virusattack eller en felaktig avstängning som leder till korruption och radering av posterna i Windows Systemfil.

DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS

En lösning för att åtgärda problemet är genom Säkert läge . Den första processen är att slå på datorn i Säkert läge och logga in som administratör. Då behöver du gå till Systemåterställning av Windows ( här är hur ). När du är där väljer du Återställ min dator till en tidigare tid och väljer den senaste systemåterställningen på listan Klicka på Återställ . Klicka på Nästa två gånger och starta om datorn.

Det rekommenderas också att utföra uppdateringar för Windows, för att öppna Internet Explorer, klicka på Verktyg och sedan Windows Update . Följ anvisningarna som givits. Kontrollera även om hårdvaran och drivrutinerna som används är den senaste versionen.

Ett annat sätt att undvika felet är att se till att programvaran och programmen är korrekt installerade. Avinstallation av programmet som nyligen installerats är också ett sätt att eliminera felet. Här är hur du kan göra det.

Slutligen, om de tidigare lösningarna inte fungerade, överväg att inaktivera föraren. För att göra det, hämta systeminformationsdialogrutan genom att klicka på Start- knappen och högerklicka på Dator . Klicka på Egenskaper och välj avancerade systeminställningar på vänstra sidan av fönstret. I fönstret Systemegenskaper väljer du fliken Maskinvara och klicka på knappen Enhetshanteraren. Leta reda på den felaktiga drivrutinen (om du inte vet vilken den är är försök displaydrivrutinen först) och dubbelklicka. Öppna fliken Driver och välj alternativet för att avinstallera drivrutinen. Klicka på OK och starta om datorn.

Om du vill ha ett enklare sätt att hantera dina drivrutiner rekommenderar vi Driver Reviver . Det låter dig uppdatera och rulla tillbaka drivrutiner snabbt och utan att gissa.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt