Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het Blue Screen of Death Error DRIVER_INVALID_STACK_ACCESSA Guide to DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blue Screen of Death Error

Deze Blue Screen of Death (BSoD) -fout treedt op wanneer een bug aanwezig is in een apparaatstuurprogramma en probeert toegang te krijgen tot een geheugen buiten het toegestane gebied. Het kan worden veroorzaakt door beschadiging van het Windows-systeembestand door onvolledige installatie, onvolledige verwijdering van de installatie, onjuiste verwijdering van programma’s en applicaties of als de computer onlangs is hersteld van een virusaanval of een onjuiste afsluiting die zal leiden tot de beschadiging en verwijdering van de vermeldingen in de Windows-systeembestand.

DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS

Een oplossing om dit probleem op te lossen is via Veilige modus . Het eerste proces is om de computer in de Veilige modus in te schakelen en aan te melden als beheerder. Ga vervolgens naar het gedeelte Systeemherstel van Windows (zo gaat dit in ). Zodra u daar bent, selecteert u Deze computer opnieuw instellen op een eerder tijdstip en selecteert u het meest recente systeemherstel in de lijst Klik op een herstelpunt . Klik tweemaal op Volgende en start de computer opnieuw op.

Het wordt ook aanbevolen om updates voor Windows uit te voeren, hiervoor opent u Internet Explorer, klikt u op Extra en vervolgens op Windows Update . Volg de gegeven instructies. Controleer ook of de hardware en de stuurprogramma’s die worden gebruikt de meest recente versie zijn.

Een andere manier om de fout te voorkomen, is ervoor zorgen dat de software en programma’s correct zijn geïnstalleerd. Het verwijderen van de toepassing die onlangs is geïnstalleerd, is ook een manier om de fout te verhelpen. Hier is hoe je dat kunt doen.

Tenslotte, als de eerdere oplossingen niet werkten, overweeg dan het uitschakelen van de driver. Hiertoe opent u het dialoogvenster Systeeminformatie door op de knop Start te klikken en met de rechtermuisknop op Computer te klikken. Klik op Eigenschappen en kies de geavanceerde systeeminstellingen aan de linkerkant van het venster. Selecteer in het venster Systeemeigenschappen het tabblad Hardware en klik op de knop Apparaatbeheer . Zoek het defecte stuurprogramma (als u niet weet welke het is, probeert u eerst het stuurprogramma van het beeldscherm) en dubbelklikt u op. Open het tabblad Stuurprogramma en selecteer de optie om het stuurprogramma te verwijderen. Klik op OK en start de computer opnieuw op.

Als u een eenvoudigere manier wilt om uw computerstuurprogramma’s te beheren, raden wij Driver Reviver aan . Hiermee kunt u stuurprogramma’s snel bijwerken en terugdraaien zonder te hoeven raden.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer