Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blåskärm felA Guide to the CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death Error

Felet CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows Vista, XP och 2000, och Windows 7 och 8. Denna fel uppträder vanligen när ett ogiltigt åtkomsttoken upptäcks av säkerhetssystemet. Detta fel resulterar i automatisk avstängning av datorn för att förhindra skador och eventuella förluster av olagrade data.

BSOD

Detta BSOD-fel uppstår oftast på grund av problem med nyinstallerade hårdvaru- och drivrutiner, vilket kan vara oförenligt med operativsystemet.

Detta BSOD-fel är också känt som CORRUPT_ACCESS_TOKEN och “STOP 0x00000028”. Vissa användare av Windows har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa felet CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD genom att starta om och kolla listan över hårdvarukompatibilitet i Microsoft för att verifiera att nyligen installerade drivrutiner och maskinvara är kompatibla med den version av operativsystemet du använder. Du måste ta bort och ersätta enheter och drivrutiner som inte är kompatibla med operativsystemet.

Du kan också lösa detta BSOD-fel genom att kontrollera om du använder de senaste drivrutinerna, som du kan verifiera från tillverkarens officiella nedladdningssida. För video- och chipsetdrivrutiner kan du hämta lämpliga och uppdaterade versioner från nedladdningswebbplatser för AMD, ATI, Intel och Nvidia. Alternativt kan du snabbt och enkelt uppdatera dina drivrutiner med Driver Reviver .

Installera de senaste programuppdateringarna kan också hjälpa till med att lösa detta fel. För att installera uppdateringar manuellt, öppna Internet Explorer (IE), klicka på Säkerhet och Windows Update och följ sedan anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen. När du använder IE 7 eller dess äldre versioner, öppna webbläsaren, klicka på Verktyg och sedan Windows Update. Du bör installera både kritiska och icke-kritiska programuppdateringar.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt