Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death feilA Guide to the CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death Error

Feilen CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Denne feilen vises vanligvis når sikkerhetssystemet opplever et ugyldig tilgangstoken. Denne feilen resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data som ikke er lagret.

BSOD

Denne BSOD-feilen oppstår vanligvis på grunn av problemer med nyinstallerte maskinvare- og enhetsdrivere, noe som kan være uforenlig med operativsystemet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CORRUPT_ACCESS_TOKEN og “STOP 0x00000028”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse feilen CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD ved å starte på nytt og sjekke listen over maskinvarekompatibilitet for Microsoft for å kontrollere at nylig installerte drivere og maskinvare er kompatible med versjonen av operativsystemet du bruker. Du må fjerne og erstatte enheter og drivere som ikke er kompatible med operativsystemet.

Du kan også løse denne BSOD-feilen ved å sjekke om du bruker de nyeste driverne, som du kan bekrefte fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du raskt og enkelt oppdatere driverne ved hjelp av Driver Reviver .

Installering av de nyeste programvareoppdateringene kan også bidra til å løse denne feilen. Hvis du vil installere oppdateringer manuelt, åpner du Internet Explorer (IE), klikker på Sikkerhet og Windows Update, og følger deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt