Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till ACPI BIOS allvarligt fel Blåskärm felA Guide to the ACPI BIOS FATAL ERROR Blue Screen of Death Error

“ACPI BIOS FATAL ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) kan visas när BIOS-systemet (Basic Input / Output System) upptäcker ett fel i maskinvaran eller ett problem med den installerade drivrutinen. Den felaktiga komponenten tvingar systemet att starta om, vilket kan leda till förlust av olagrade data. Detta BSOD-fel kallas ibland Stoppmeddelande eller Bugg-kontroll och visas vanligtvis när BIOS upptäcker ett fel i hårdvaran, som överhettning av komponenter och en strömkälla.

Detta BSOD-fel är också känt som “ACPI_BIOS_FATAL_ERROR” och “Windows STOP0x000000E0. Vissa Windows XP-användare har rapporterat detta BSOD-fel som normalt visas på skärmen under systeminstallationen

För att fixa BSOD-felet “ACPI BIOS FATAL ERROR” bör du kolla datorn för möjliga orsaker till överhettning, t.ex. blockerade avluftningar och felaktiga avgasfläktar. Du kan göra det genom att lägga händerna nära ventilationsluckorna bak eller på sidan av CPU-enheten för att kontrollera luftflödet, vilket ska vara kontinuerligt och inte varmt på huden. Dålig luftflöde och blockerade öppningar kan öka systemets interna temperatur vilket resulterar i BSOD-felet. Gör en liknande kontroll på fläkten som är installerad i strömförsörjningen för att säkerställa att den fungerar för att förhindra överhettning av strömkällans komponenter.

Om fläktarna fungerar korrekt kan BSOD-felet bero på en defekt i minnet, processorn eller annan nyinstallerad hårdvara. I den här situationen måste du komma ihåg alla senaste ändringar i systemet, t.ex. nyinstallerade applikationer eller maskinvaror. Verifiera installationen av video- och minneskort, som ska vara säkert fastsatta i de tilldelade luckorna och dra åt anslutningarna för skivdatorskablarna. Om BSOD-felet kvarstår efter utförandet av dessa kontroller, kommer det att fungera med en diagnosskiva som hjälper till att identifiera den felaktiga komponenten.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt