Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til ACPI BIOS ERROR Blue Screen of Death feilA Guide to the ACPI BIOS ERROR Blue Screen of Death Error

Feilen “ACPI BIOS ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under installasjonen av Windows XP. Denne feilmeldingen kan også vises når du gjenopptar databehandling etter en dvalemodus. I første omgang berører BIOS (Advanced Configuration and Power Interface) (Advanced Configuration and Power Interface) (ACPI) Grunnleggende Input / Output System (BIOS) ikke ACPI feilmeldingen. Forskjeller mellom ACPI i operativsystemet og i BIOS påvirker resultatet av samtidige lese / skrive-operasjoner, og funksjoner som Plug and Play (PnP) og Power Management.

I den andre situasjonen kan BSOD-feilen oppstå når Random Access Memory (RAM) er lagt til i dvalemodus, som detekteres av operativsystemet når filenHiberfil.sys er lastet. Endringen i minnetilstanden ber om feilmeldingen.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “ACPI_BIOS_ERROR” og “Windows STOP0x000000A5. Noen Windows XP-brukere har rapportert denne BSOD-feilen, som vanligvis vises på skjermen under systeminstallasjonen som:

ACPI BIOS ERROR

For å fikse feilen “ACPI BIOS ERROR” BSOD under systeminstallasjonen, bør du sjekke med datamaskinprodusenten og sikre et BIOS som fullt ut overholder ACPI. Siden denne feilen innebærer en interaksjon mellom operativsystemet og BIOS via HAL (Hardware Abstraction Layer) -driveren, kan du også løse problemet ved å installere standard PC HAL manuelt, som automatisk deaktiverer ACPI HAL. Du kan gjøre dette ved å starte datamaskinen på nytt for å starte oppstart og trykke på F7 når skjermmeldingen “Trykk F6 for å installere en tredjepartsdriver” vises på skjermen.

For å fikse BSOD-feilen som gjelder en endring i RAM under dvalemodus, bør du slette Hiberfil.sys-filen fra systemet. For å gjøre dette, sett inn Windows XP-CD-ROM-en i CD-ROM-stasjonen for å starte datamaskinen på nytt. Få tilgang til gjenopprettingskonsollen ved å trykke på R når meldingen “Velkommen til oppsett” vises på skjermen. Skriv kommandoen del hiberfil.sys når kommandoprompten vises, og trykk deretter ENTER for å slette filen. Du kan forhindre feilen ved å slå av datamaskinen før du legger til RAM-en.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt