Alleen vandaag
Bespaar 80 %
Op de Black Friday-bundel
Vier geweldige producten, één lage prijs! Optimaliseer, repareer en boost uw pc met slechts één klik!

HAAST JE! Deze overeenkomst loopt af over...

00
uur
:
00
minuut
:
00
seconde
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het ACPI BIOS ERROR Blue Screen of Death FoutA Guide to the ACPI BIOS ERROR Blue Screen of Death Error

De BSOD-fout “ACPI BIOS ERROR” (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens de installatie van Windows XP. Dit foutbericht kan ook verschijnen wanneer u de computer hervat na een periode van winterslaap. In eerste instantie geeft het Advanced Configuration en Power Interface (ACPI) Basic Input / Output System (BIOS) dat niet compatibel is met ACPI de foutmelding. Verschillen tussen de ACPI in het besturingssysteem en in het BIOS beïnvloeden de uitkomst van gelijktijdige lees- / schrijfbewerkingen en functies zoals Plug and Play (PnP) en energiebeheer.

In de tweede situatie kan de BSOD-fout optreden wanneer Random Access Memory (RAM) is toegevoegd tijdens de slaapstand, die door het besturingssysteem wordt gedetecteerd wanneer de fileHiberfil.sys is geladen. De wijziging in de geheugenstatus vraagt ​​om het foutbericht.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ACPI_BIOS_ERROR” en “Windows STOP0x000000A5. Sommige Windows XP-gebruikers hebben deze BSOD-fout gemeld, die normaal tijdens installatie op het scherm wordt weergegeven als:

ACPI BIOS ERROR

Om de BSOD-fout “ACPI BIOS ERROR” tijdens de installatie van het systeem op te lossen, dient u contact op te nemen met de computerfabrikant en een BIOS te beveiligen dat volledig voldoet aan ACPI. Aangezien deze fout betrekking heeft op een interactie van het besturingssysteem met het BIOS via de HAL-driver (Hardware Abstraction Layer), kunt u het probleem ook oplossen door de standaard PC HAL handmatig te installeren, waardoor de ACPI HAL automatisch wordt uitgeschakeld. U kunt dit doen door de computer opnieuw op te starten om Setup opnieuw te starten en op F7 te drukken wanneer het bericht “Druk F6 om een ​​stuurprogramma van derden te installeren” op het scherm verschijnt.

Om de BSOD-fout te herstellen die betrekking heeft op een wijziging in het RAM-geheugen tijdens de slaapstand, moet u het bestand Hiberfil.sys van het systeem verwijderen. Hiertoe plaatst u de cd-rom van Windows XP in het cd-rom-station om de computer opnieuw op te starten. Ga naar de herstelconsole door op R te drukken wanneer het bericht “Welcome to Setup” op het scherm verschijnt. Typ de opdracht del hiberfil.sys wanneer de opdrachtprompt verschijnt en druk vervolgens op ENTER om het bestand te verwijderen. U kunt zijn fout voorkomen door de computer uit te schakelen voordat u toevoegingen toevoegt aan het RAM.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer