Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas ACPI BIOS ERROR Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ACPI BIOS ERROR Blue Screen of Death Error

Windows XP: n asennuksen aikana saattaa ilmetä “ACPI BIOS ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe. Tämä virheilmoitus saattaa myös näkyä, kun siirryt tietokoneeseen lepotilan jälkeen. Ensisijaisesti ACPI: n Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) Basic Input / Output System (BIOS) ei noudata virheilmoitusta. Käyttöjärjestelmän ja BIOSin ACPI: n väliset erot vaikuttavat samanaikaisten luku- / kirjoitustoimintojen tuloksiin ja ominaisuuksia, kuten Plug and Play (PnP) ja Power Management.

Toisessa tilanteessa BSOD-virhe voi ilmetä, kun Random Access Memory (RAM) on lisätty lepotilan aikana, jonka käyttöjärjestelmä havaitsee, kun fileHiberfil.sys on ladattu. Muistitilan muutos kehottaa virheilmoitusta.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ACPI_BIOS_ERROR” ja “Windows STOP0x000000A5”. Jotkut Windows XP -käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän asennuksen aikana seuraavasti:

ACPI BIOS-VIRHE

Jos haluat korjata “ACPI BIOS ERROR” -virheen BSOD-virheen järjestelmän asennuksen aikana, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneen valmistajan kanssa ja varmistaa BIOS, joka on täysin ACPI-yhteensopiva. Koska tämä virhe liittyy käyttöjärjestelmän vuorovaikutukseen BIOS: n kanssa HAL (Hardware Abstraction Layer) -ohjaimen kautta, voit myös ratkaista ongelman tavallisen PC HAL: n manuaalisen asennuksen kautta, mikä automaattisesti poistaa ACPI HAL: n käytöstä. Voit tehdä tämän käynnistämällä tietokoneen uudelleen käynnistämällä Asennusohjelman ja painamalla F7-näppäintä, kun näyttöön tulee viesti “Paina kolmannen osapuolen ohjaimen asentamista F6”.

Jos haluat korjata BSod-virheen, joka liittyy RAM-muistin muuttamiseen lepotilan aikana, sinun on poistettava Hiberfil.sys-tiedosto järjestelmästä. Voit tehdä tämän asettamalla CD-ROM-asemaan Windows XP CD-aseman uudelleen käynnistämään tietokoneen. Siirry palautuskonsoliin painamalla R-painiketta, kun näyttöön tulee viesti “Welcome to Setup”. Kirjoita komento hiberfil.sys kun komentokehote ilmestyy ja poista tiedosto painamalla ENTER. Voit estää virheen sulkemalla tietokoneen ennen RAM-lisäysten lisäämistä.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta