We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe gebruik ik de producten die zijn opgenomen in Total PC Care?How do I use the products included in Total PC Care?

Het installeren en gebruiken van het product van uw keuze is eenvoudig.

1. Log in op uw Total PC Care-account.

2. Zoek het product dat u wilt gebruiken en klik op de INSTALL knop ernaast.

3. Hierdoor wordt de download gestart en kunt u de software met een paar eenvoudige klikken installeren en activeren.

4. Eenmaal geactiveerd, kunt u de volledige functionaliteit ontgrendelen en de software gebruiken om voor uw computer te zorgen.