We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Welke producten zijn inbegrepen in Total PC Care?Which products are included in Total PC Care?

Hier is een lijst met producten die momenteel zijn opgenomen in Total PC Care:

1. PC ReviverAllround pc-optimalisatie

2. Security Reviver – Al uw beveiligingsbehoeften

3. Privacy Reviver – Al uw privacybehoeften

4. Disk Reviver – Al uw behoeften aan optimalisatie van de harde schijf

5. InstallSafe – Al uw online veiligheidsbehoeften

6. Registry Reviver – Al uw behoeften voor registeroptimalisatie

7. Driver Reviver – Al uw stuurprogramma-updates

8. MacReviverAllround Mac-optimalisatie

9. Battery Optimizer – Al uw behoeften voor het optimaliseren van de batterij van uw laptop

10. Start Menu ReviverAllround startmenu voor Windows 8/10

U kunt meer te weten komen over de producten op //reviversoft.com/total-pc-care/