Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kuinka käyttää Total PC Care -tuotteita?How do I use the products included in Total PC Care?

Valitsemasi tuotteen asentaminen ja käyttö on helppoa.

1. Kirjaudu Total PC Care -tilillesi.

2. Etsi haluamasi tuote ja napsauta sen vieressä olevaa ASENNA- painiketta.

3. Tämä käynnistää latauksen ja antaa sinun asentaa ja aktivoida ohjelmisto muutamalla napsautuksella.

4. Kun se on aktivoitu, voit avata kaikki toiminnot ja käyttää ohjelmistoa huoltaaksesi tietokoneestasi.