Kun i dag
Spar 80%
På den sorte fredag-bundt
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimer, reparer og boost din pc med et enkelt klik!

SKYNDE SIG! Denne aftale udløber om...

00
time
:
00
minut
:
00
sekund
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Deaktiver Windows-knappen Start i Windows 8Disable the Windows Start Button in Windows 8

Windows 8.1 introducerede Startknappen tilbage i Windows 8. Dette for nogle var en stor tilføjelse og for andre var det ikke nok. Som standard vi ikke deaktivere Windows-knappen Start, når du installerer Start Menu fornyer. Men hvis du ønsker at deaktivere det, det er meget simpelt at gøre. Her er du:

Video udskrift:

Hey guys, Mark her fra ReviverSoft. I dag har jeg tænkt mig at lære dig, hvordan du kan deaktivere Windows 8 Start-knappen, når du bruger start på din Reviver2. Nu forlader vi Windows 8 startknap arbejder som standard, fordi vi ønsker at hjælpe folk til stadig komme til startskærmen gør det på den måde, de bruger til at gøre, hvis de ønsker det. Nogle mennesker har klaget over, at det er en lille smule irriterende, fordi hvis du bevæger musen ned til hjørnet her, er det faktisk dækker op start med din Reviver knappen.

Hvilket kan være en lille smule frustrerende, man nogle gange ved et uheld fået en lidt for langt forbi de ting på din Reviver knappen. Det er meget nemt at deaktivere, den måde du gør dette, er du åben startmenuen Reviver, du klikker på indstillingerne, ikon, og klik derefter på Start menuindstillinger. Så er der denne muligheder her, der siger skjul startskærmen hjørne hit, du vælger at klikke på Gem. Så voila startknappen vises ikke længere, når du flytter markøren ned til det nederste hjørne. Hvis du ønsker at tænde den igen, skal du blot følge disse trin i omvendt.

Forhåbentlig var nyttigt, hvis du har kommentarer eller spørgsmål bedes forlade dem i kommentarerne nedenfor. Tak gutter.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet