Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Skift Startknappen stil i Start Menu Reviver 2Change the Start Button style in Start Menu Reviver 2

Ønsker at ændre Startknappen stil i Start Menu Reviver? Den gode nyhed er det, at du har over 10 at vælge imellem. Her er hvordan man ændre det.

Video udskrift:

Hej guys, Mark her fra ReviverSoft. I dag har jeg tænkt mig at lære dig, hvordan du ændrer menuen Start Reviver til start-knappen. Lige nu på startknappen standard, bruger du i menuen Start Reviver, vi bruger det, fordi det er unikt. Højre væk folk ved, at dette er menuen Start fornyer. Hvis du ønsker at ændre det, er det ganske let at gøre. Hvis du bare kan klikke på knappen for at åbne startmenuen Reviver, er vi nødt til at vælge indstillinger, og start med menuindstillinger, og derefter gå til start-menuen.

Så er der en mulighed her, der siger startmenuen knap stil. Du kan se dette er stil nummer 11, men der er 10 andre stilarter her, som alle du kan vælge at bruge. Hvis du kan lide at vælge at have slags mere traditionelle stil, som er jeg gætte Windows lide, kan du vælge, at én og bare gemme din indstilling der. Lige der kan du se, at indstillingen er ændret til knappen.

Du kan vælge den anden, hvis du ønsker det, gå tilbage til de indstillinger start-menuen og derefter sige vælge startnummer et, og så er der du går, lad os ændre sig igen. De har alle en forskellig hover tilstand. Når du bevæger musen hen over dem, de skifter farve eller de interagerer med din mus, men virkelig kan du vælge en af ​​de de 11 stilarter, vi har der. Hvis du ønsker at se flere stilarter, kan du efterlade en kommentar nedenfor, vi elsker feedback, og vi vil gerne prøve en forbedring produkt, hvis folk tror, ​​der er måder, hvorpå vi kan forbedre ved at ændre design og nye funktion.

Håber at se dig i fremtiden video, og tak for at bruge Start Menu fornyer.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet