Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Tilføj en hjemmeside som en flise i Start Menu Reviver 2Add a website as a tile in Start Menu Reviver 2

En af de smarte funktioner i menuen Start Reviver er mulighed for at tilføje en hjemmeside til din Start Menu. Dette er virkelig nyttigt, hvis du ofte besøger det samme website. Her er hvordan du kan gøre det:

Video udskrift:

Hey guys, Mark her fra ReviverSoft.
I dag har jeg tænkt mig at lære dig, hvordan du tilføjer en hjemmeside som en flise i Start Menu Reviver 2.. Nu er dette en af ​​de store funktioner i Start Menu Reviver, noget, som du ikke er traditionelt anvendes til at have i en tidligere start-menu fra Windows 7 eller før. Det er meget nemt og hurtigt at tilføje en hjemmeside som en flise.
Alt du skal gøre er at finde en tom flise, højreklik på den, klik på Tilføj Fliser og derefter dette bringer op fliserne egenskabsboksen. Det giver dig mulighed for at ændre en række forskellige ting om en flise. Du kan skrive en beskrivelse af det, kan du ændre genvejen til det, kan du ændre farve, og du kan endda vælge et billede, der repræsenterer den flise.
Hvad jeg har tænkt mig at gøre, er at jeg har tænkt mig at oprette en flise for Twitter. I genvejen kassen, bare sætte i webadressen, som du ønsker at bruge, for Twitter, for eksempel, Twitter.com. Du kan se her er det allerede ved, at jeg har indtastet en hjemmeside. Ikonet [uhørligt 00:00:52] siger, det er repræsenterer en hjemmeside.
Nu, hvad jeg har tænkt mig at gøre, er at vælge et billede til denne flise. Jeg klikker på Change og så har du to muligheder. Du kan enten vælge fra biblioteket, som er et bibliotek af fliser, som vi har inkluderet med Start Menu fornyer. Du kan rulle ned, det er i alfabetisk orden, som hjælper. Kig efter T for Twitter. Hvis jeg holde længere du se Twitter lige der, så jeg kan vælge det som min flise. Du kan se, hvordan det kommer til at se ud.
Du kan også vælge at gennemse med Stifinder i Windows. Jeg har faktisk hentet en Twitter-ikon jeg fandt på internettet. Jeg kan vælge at og klikke på åben. Så kan jeg bruge det som mit ikon for Twitter.
Du kan også ændre baggrundsfarven. Lige nu er det sat til blå, som jeg ikke synes ser meget godt, jeg tror, ​​det ville se bedre ud som hvide. Jeg har lige ændret sig til hvid, og jeg tror, ​​der ser temmelig godt. Alt du behøver at gøre nu, er at gemme indstillingerne, skal du klikke på ikonet checken og så er der du går, har du en ikon til Twitter.com.
Du kan gøre dette for nogen af ​​dine hjemmesider, du plejer at bruge som Facebook, Gmail, Yahoo Mail eller Outlook. Det er meget hurtigt og nemt.
Hvis du har spørgsmål, bedes du forlade dem i kommentarfeltet nedenfor. Jeg ser frem til at se dig i en fremtidig video.
Thanks.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet