Kun i dag
Spar 80%
På den sorte fredag-bundt
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimer, reparer og boost din pc med et enkelt klik!

SKYNDE SIG! Denne aftale udløber om...

00
time
:
00
minut
:
00
sekund
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Fastsættelse Laptop Opladning IssuesFixing Laptop Charging Issues

Intet er mere glædeligt for internet junkies end at surfe på internettet. Men hvis deres bærbare computer ikke tændes, kan deres glæde let vende sig til smerte. Må ikke panik, nogle gange er strømproblemer lige så effektive som at genoprette BIOS. Desværre kan løsningen det bogstaveligt talt føles som “leder efter en nåle i en høstak!”

For brugere af Windows XP, 7 og 8 kan fejlfinding af et strømproblem variere, men protokollerne for hver software er stort set de samme. Ikke desto mindre er den bedste måde at indsnævre dit problem ved at eliminere de enkleste problemer fra ligningen. Din bærbare computerens vekselstrømsadapter og stikkontakter bør være de første ting kontrolleret. Analyser dit strømkabel for skader som udsatte ledninger og krympe. Hvis der ikke er nogen skade, skal du tage stikket ud af stikkontakten, genstarte strømkablet og tænde det. Hvis din AC-adapterens strømindikatorlampe ikke lyder, har du måske brug for et andet kabel.

Fixing Laptop Charging Issues
En typisk strømsten til en bærbar computer, med en række stik.

En anden teknik til at finde strømproblemer er at foretage en hård nulstilling. Hvis din bærbare computer stadig ikke tændes, skal du frakoble eksterne enheder, herunder vekselstrømsadapteren og batteriet. Hold derefter tænd / sluk-knappen i 10 til 15 sekunder for at nulstille strøm- og standardindstillingerne. Hvis din bærbare computer har et ikke-aftageligt batteri, skal du foretage en tvungen nulstilling, og tilslut derefter vekselstrømsadapteren igen. Derefter tænder du den bærbare computer og observerer tastaturets LED-indikatorlamper og lytter til komponenter, der strømmer op. Selvfølgelig, hvis det virker normalt, har du med succes genoprettet din computer.

Hvis strømindikatorlampen på din AC-adapter lyser, men ikke forbliver tændt, kan du have en elektrisk mangel. Der kan opstå mangler, hvor din vekselstrømsadapter forbinder til den bærbare computer eller fra bøjede / ødelagte stifter. Hvis du ser skader på kabelstifterne, skal du muligvis have en anden vekselstrømsadapter. Hvis skaden er på din bærbare pcs stik, kan du desværre have brug for et andet strømkort. Hvis ingen af ​​de diskuterede protokoller er til stede, omfatter andre ideer omformatering, kontrolfejlmeddelelser og tredjepartsprogrammer.

Fixing Laptop Charging Issues
En typisk intern strømforbindelse til en pc.

En anden fejlfindingsteknik er at teste en bærbar computers batterilevetid og slid procent. Selvom det lyder kompliceret, er livs- og slidprocenten simpelthen en kalibreringstest, der afgør, om bærbare computere har et reelt (faktisk) eller falsk (falsk) batteri problem. I lægmandens termer er denne test et barometer (måling) af opladningen (strøm), som dit bærbare batteri opretholder.

Testet for livs- og slidprocent er afhængig af, om din kritiske alarm er aktiveret. Den kritiske alarm er den lydende lyd, der giver dig besked, når batteriet er lavt. Det virker sammen med Windows-batteriet, batterierne på skrivebordet. Ved fejlfinding af livs- og slidstyrken observeres:

  • Hvis den bærbare computer viser en usædvanlig effektniveau procent
  • Hvis batteriet (miser) opretholder meget lave effektniveauindstillinger
  • Hvis den kritiske alarm ikke advarer (bip), når batteriet er meget lavt
  • Hvis alle ovenstående forekommer trods en normal funktion laptop

Generelt, når bærbare computere fungerer korrekt på trods af lave batteriprocenter, er problemet ofte et software-relateret problem i ACPI. ACPI- eller Advance-konfigurations- og strømgrænsefladen overvåger din bærbare computers strømindstillinger ved at interfacere med software som Windows-batterilarm, tredjepartsprogrammer og BIOS (Basic Input / Output System), som faktisk validerer batteriprocenten.

ACPI-kalibreringstesten kræver adgang til strømstyring inden for systemindstillingerne. Ved strømstyring skal du angive strømbesparingsfunktionen for at gøre noget, når niveauer når kritisk for at kunne tømme batteriet, så din laptop automatisk lukker ned. Lad batteriet genoplades til 100% før genopladning af bærbar computer. Hvis din bærbare computer ikke fungerer normalt efter genstart, skal du prøve at rekalibrere.

Normalt, hvis ACPI og batteriladeren viser ekstremt lave strømniveauer, styrker kritiske alarmer bærbare computere til dvaletilstand. Så hvis din ACPI ikke fungerer, kan dit batteri vise usædvanlige effektprocenter. Hvis det er tilfældet, vil dit BIOS sandsynligvis ikke validere dit batteris levetid. Så hvis kalibrering ikke bestemmer en defekt ACPI, kan problemet være en fejl i din bærbare pc’s BIOS.

Selvom ACPI er effektiv til at løse strømproblemer, er alternativet at deaktivere din kritiske alarm for at teste batteriet korrekt. Dette opnås ved at åbne Kontrolpanel og klikke på ikonet lyd. Klik på Program i menuen Lyd , og du vil se listen over kritiske batterilarm . Klik på Kritisk alarm , og fortsæt til bunden af ​​vinduet, hvor der står lyde . Klik på menuen Lyde , der åbner en omfattende liste over muligheder. Øverst på menuen skal du klikke på ingen – det vil efterhånden blive vist i lydvinduet . Klik derefter på knappen gælde i nederste højre hjørne, som lukker lyden vindue.

Fejlfinding af strømproblemer gennem ACPI skaber potentiale til at miste data, fordi batterislyngen skal være uarbejdsdygtig. Det betyder, at dit batteris strømdisplay sandsynligvis vil være usynligt. I sidste ende, hvis din bærbare computer er repairable chancerne er en af ​​de løsninger, vi diskuterede vil løse dit dilemma.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet