Kun i dag
Spar 80%
På den sorte fredag-bundt
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimer, reparer og boost din pc med et enkelt klik!

SKYNDE SIG! Denne aftale udløber om...

00
time
:
00
minut
:
00
sekund
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Fastsættelse eksterne spørgsmål hard afsløring drev i WindowsFixing external hard drive detection issues in Windows

En ekstern harddisk er et nyttigt værktøj til daglig arbejde. Det tillader en bruger at bære store mængder filer, sikkerhedskopiere dem og holde dem bærbare. Desværre kan nogle gange Windows-operativsystemer, som XP, Vista, samt 7 og 8, ikke genkende en ekstern harddisk. Dette er et almindeligt problem, der nemt kan afhjælpes med en vis tid og tålmodighed, og er et af de primære problemer, brugerne oplever, når de forsøger at bruge deres eksterne harddisk.

Nedenfor er en række teknikker, der kan bruges til at reparere harddisken, og diagnosticere om det er et softwareproblem relateret til den eksterne harddisk eller et hardwareproblem, som det kabel, der forbinder harddisken til computeren.

Trin 1: Sådan diagnostiseres en ekstern harddisk

Det første skridt til at diagnosticere en ekstern harddisk analyserer, hvis du har alle de værktøjer, der er nødvendige for at bruge denne harddisk. Læs først producentens manual. Har den eksterne harddisk brug for ekstra strøm ud over et USB-kabel, som i, skal den tilsluttes en stikkontakt? Nogle harddiske kræver mere strøm end leveret af den aktuelle computer.

Hvis ikke, gem dine filer og genstart din computer, og forsøg derefter at tilslutte den eksterne harddisk. Sørg for at bruge alternative USB-porte, hvis det er muligt. Hvis harddisken ikke fungerer, er det så vigtigt at prøve det på en anden computer.

Hvis harddisken ikke fungerer på nogen computer og ikke registreres, er en del af harddisken selv sandsynligvis defekt. Det kan være nødvendigt at få et lignende kabel til din harddisk eller udskifte selve harddisken. Hvis harddisken virker på andre computere, skal du gå tilbage til den problematiske computer og fortsætte nedenstående trin.

Trin 2: Installer passende software

Meget få eksterne harddiske kræver faktisk, at software installeres direkte i computeren, da de fleste eksterne USB-harddrivere er det såkaldte plug and play, som i Windows vil registrere dem automatisk og installere den nødvendige software. Hvis det er nødvendigt, skal du dog installere softwaren fra producenten.

 1. Indsæt cd’en i diskdrevet.
 2. Der skal vises en prompt, der instruerer brugeren om, hvordan du installerer softwaren på disken. Hvis det ikke gør det, skal du navigere til Denne computer ved at dobbeltklikke på skrivebordets ikon eller ved at klikke på Start og navigere til genvejen på selve startmenuen som angivet ovenfor. Hvis du i Windows 8 trykker på Windows-tasten eller klikker nederst til venstre på skærmen. Skriv ordet computer og klik på computerikonet.

  Fixing external hard drive detection issues in Windows
  Naviger til Denne computer ved at klikke på genvejstasten Start.

 3. Højreklik på dit diskdrev.

  Fixing external hard drive detection issues in Windows
  Klik på dit diskdrev.

  Dit diskdrev vil være under Denne computer og placeres på samme måde som drevet i ovenstående skærmbillede. Højreklik på dette ikon og klik på Autorun . Hvis dette ikke virker eller ikke er en mulighed, skal du dobbeltklikke i stedet. Naviger inde i mapperne, indtil en fil, der hedder Setup.exe, er synlig (eller tilsvarende navngivet) og dobbeltklik på dette. Installer driveren som sædvanlig.

  Hvis disse teknikker ikke virker, ville det være nødvendigt at gå videre til producentens hjemmeside og se efter deres supportafdeling for at se, om opdateret software er tilgængelig. Alternativt kan brug af Driver Reviver- softwaren hjælpe med at finde den rigtige driver til harddisken, og normalt får harddisken til at fungere igen.

  Was this post helpful?
  Yes
  No

  Gratis Driver Opdateringer

  Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet