Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till ACPI DRIVER INTERNT Blåskärm felA Guide to the ACPI DRIVER INTERNAL Blue Screen of Death Error

“ACPI DRIVER INTERNAL” BSOD (Blue Screen of Death) kan visas när ACPI-drivrutinen (Advanced Configuration and Power Interface) upptäcker inkonsekvens i BIOS-inställningarna (Basic Input / Output System) eller ett fel i en systemprocess eller installerad drivrutin. Den omedelbara stängningen av datorn är implementerad för att förhindra allvarliga driftsfel och eventuell förlust av viktiga data.

BSOD-felet orsakas av en inkompatibilitet mellan BIOS och nyinstallerad hårdvaru- och enhetsdrivrutin. Det uppmanas också av en skadad eller föråldrad drivrutin eller en nyinstallerad drivrutin som inte är kompatibel med den installerade versionen av Windows.

Detta BSOD-fel är också känt som “ACPI_DRIVER_INTERNAL” och “Windows STOP 0x000000A3. Vissa användare har rapporterat detta BSOD-fel som visas på skärmen som följande bild:

ACPI DRIVER INTERNAL

För att åtgärda “ACPIDRIVER INTERNAL” BSOD-felet på grund av problem med BIOS-inställningarna, uppgradera system BIOS med en aktuell version som är kompatibel med ACPI-drivrutinen. För att lösa BSOD-fel på grund av en nyligen installerad process eller drivrutin, återställ dessa ändringar genom att starta om datorn och tryck på F8 när skärmen visar teckenbaserad meny för operativsystemval. Öppna menyn Avancerade alternativ och bläddra markören till den senast kända bra konfigurationen och tryck sedan på ENTER. Du måste starta om datorn i Säkerläge för att ta bort de senaste ändringarna i systemet, till exempel installation av nya enheter, drivrutiner och systemuppdateringar.

För fel som orsakas av inkompatibilitet för nyinstallerade hårdvaru- och drivrutiner, leta efter en kompatibel drivrutin eller installera en drivrutinsuppdatering som löser konflikten. Om detta inte löser BSOD-felet, ta bort enheten och avinstallera drivrutinen från Säkert läge.

I vissa fall är detta BSOD-fel orsakat av skadlig kod på systemet. Det här problemet kan lösas med installationen av tillförlitlig och aktuell antivirusprogramvara som Malwarebytes eller Norton Internet Security.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt