Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Är din webbläsare som kör långsamt?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustration: Gordon McAlpin

Webbläsaren går långsamt? Överdrivna tillägg och plug-ins kan vara den skyldige. Och några av dessa tillägg till din webbläsare kan installeras utan din vetskap. Orelaterade applikationer som Java installerar ofta verktygsfält som en del av deras installationsprocess. Bara genom att noga läsa och avmarkera standard kryssrutan kommer du att förhindra att detta händer. genom att snabbt klicka på installationen ger din webbläsare något du inte vill ha.

Också, många andra applikationer, till exempel Skype, vill lägga till hjälperapps till alla webbläsare på datorn när de installeras. Ibland vill du hellre hålla det enkelt och inte göra det.

Här är en användbar steg-för-steg guide för att ta bort extra skräp från din webbläsare i fem klick eller mindre. Ju mer strömlinjeformad och tilläggsfri gör din webbläsare, desto snabbare kommer den att köra, med mindre skärmfastigheter blockeras och mindre frekventa kraschar också.

Firefox

Om du vill inaktivera tillägg och plug-ins klickar du på den oranga Firefox- bannern längst upp till vänster. Klicka på Add-Ons för att gå till Add-ons-hanteraren. Klicka på fliken Tillägg . Klicka på någon av verktygsfält eller andra tilläggsuppgifter och klicka på Inaktivera . Klicka sedan på fliken Plugins och avaktivera alla här som du inte vill ha längre. Stäng och starta om din webbläsare för en bra hastighetsökning.

Internet Explorer

För att inaktivera tillägg, klicka först på ikonen Gear i övre högra hörnet. Klicka på Internetalternativ . Klicka på fliken Program . Klicka på Hantera tillägg . Klicka på varje verktygsfält och klicka på Inaktivera längst ner till höger. Starta om Internet Explorer, och då bör du definitivt märka en skillnad.

Google Chrome

Även om Chrome inte tillåter många tillägg, till exempel verktygsfält, kan det fortfarande finnas plugin-program som du hellre vill bli av med. Klicka på skiftnyckeln i övre högra hörnet. Klicka på Alternativ . Klicka fliken Under huven och sedan Innehållsinställningar . Bläddra ner till Plugin-moduler och klicka på knappen Avaktivera enskilda plugin-moduler . Klicka på Inaktivera bredvid varje plugin du vill ha inaktiverat. Starta om Chrome och du får en snabbare webupplevelse.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt