Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Er din Internet Browser kører langsomt?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustration: Gordon McAlpin

Browser kører langsomt? Overdreven add-ons og plug-ins kan være synderen. Og nogle af disse tilføjelser til din browser kan installeres uden din viden. Uafhængige applikationer som Java installerer ofte værktøjslinjer som en del af deres installationsproces. Kun ved omhyggeligt at læse og afmarkere standard afkrydsningsfeltet forhindres det i at ske. Hvis du hurtigt klikker på installationen, giver din browser noget, du ikke ønskede.

Mange andre applikationer, som f.eks. Skype, vil også tilføje hjælperapps til alle browsere på din pc, når de installeres. Nogle gange vil du hellere holde tingene enkle og ikke gøre det.

Her er en nyttig trin-for-trin vejledning til fjernelse af ekstra junk fra din webbrowser i fem klik eller mindre. Jo mere strømlinet og tilføjelsesfri din browser er, jo hurtigere vil den køre, med mindre skærmfast ejendom bliver blokeret og mindre hyppige nedbrud.

Firefox

For at deaktivere tilføjelsesprogrammer og plug-ins skal du klikke på det oransje Firefox- banner øverst til venstre. Klik på Add-Ons for at gå til Add-ons-manager. Klik på fanen Udvidelser . Klik på et af værktøjslinjerne eller andre tilføjelser, der er angivet, og klik på Deaktiver . Klik derefter på fanen Plugins og deaktiver alle her, som du ikke længere vil have. Luk og genstart din browser for en god hastigheds boost.

Internet Explorer

For at deaktivere tilføjelsesprogrammer skal du først klikke på Gear- ikonet øverst til højre. Klik på Internetindstillinger . Klik på fanen Programmer . Klik på Administrer tilføjelser . Klik på hver værktøjslinje og klik på Deaktiver nederst til højre. Genstart Internet Explorer, og så skal du helt sikkert mærke en forskel.

Google Chrome

Selv om Chrome ikke tillader mange tilføjelsesprogrammer, f.eks. Værktøjslinjer, kan der stadig være plug-ins, som du hellere vil slippe af med. Klik på Skiftenøgle ikonet øverst til højre. Klik på Indstillinger . Klik på fanen Under hætte og derefter Indholdsindstillinger . Rul ned til plugins og klik på knappen Deaktiver enkelt plugins . Klik på Deaktiver ved siden af ​​hvert plugin, du gerne vil deaktivere. Genstart Chrome, og du får en hurtigere weboplevelse.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet