Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death feilA Guide to the CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death Error

Feilen CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista og XP, Windows 2008 og Windows 7 og 8. Denne feilen vises vanligvis når operativsystemet støter på et problem med en nylig installert maskinvare eller enhetsdriver . Denne feilen resulterer i nødstopp av datamaskinen for å forhindre skade og unngår mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

BSOD

Denne feilen skyldes vanligvis en manglende eller ødelagt enhetsdriver, eller inkompatibilitetsproblemer med en nylig installert maskinvare eller driver.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CRITICAL_SERVICE_FAILED og “STOP 0x0000005A”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse feilen CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD ved å starte på nytt og sjekke listen over maskinvarekompatibilitet for Microsoft for å kontrollere at nylig installerte drivere og maskinvare er kompatible med versjonen av operativsystemet du bruker. Du må fjerne og erstatte enheter og drivere som ikke er kompatible med operativsystemet.

Hvis du vil avinstallere maskinvaren eller driveren som forårsaker feilen i Windows 8, trykker du på Windows-tasten og X sammen, klikker på Kontrollpanel, og velger deretter Programmer og funksjoner. Marker programmet som skal avinstalleres med piltasten, og klikk deretter Avinstaller. I Windows XP, Vista og Windows 7 kan avinstalleringsprosessen gjøres ved å klikke på Start, Kontrollpanel, Legg til eller fjern programmer for Windows XP og Programmer og funksjoner for Windows 7 og Vista, og velg deretter programvaren for å avinstallere og Klikk Fjern / Avinstaller.

Du kan også løse BSOD-feilen ved å installere de nyeste enhetsdriverne. Du kan bekrefte tilgjengeligheten av driveroppdateringer fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere driverne raskt og enkelt

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt