Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CRITICAL_INITIALIZATION_FAILURE Blue Screen of Death feilA Guide to the CRITICAL_INITIALIZATION_FAILURE Blue Screen of Death Error

Feilen CRITICAL_INITIALIZATION_FAILURE BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista og XP, og Windows 7 og 8. Denne feilen oppstår vanligvis når et problem har oppstått av operativsystemet ved initialisering av kritiske filer, noe som tvinger systemet til en omstartstilstand. Denne feilen resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data som ikke er lagret.

BSOD

Denne BSOD-feilen oppstår vanligvis på grunn av et ustabilt registersystem eller ødelagte filer, for eksempel skadede systemfiler som resulterer i oppstartsfeil. Skader på systemfiler oppstår vanligvis fra den ufullstendige avinstallasjonen av programmer, ufullstendige programvareinstallasjoner, gjenoppretting av systemet fra skadelig programvare og spywareangrep, og bruk av feilaktige metoder ved å slette programmer og enheter.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CRITICAL_INITIALIZATION_FAILURE og “STOP 0x0000013D”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse feilen CRITICAL_INITIALIZATION_FAILURE BSOD ved å installere de nyeste enhetsdriverne. Du kan bekrefte tilgjengeligheten av driveroppdateringer fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Installering av de nyeste driverne kan hjelpe til med å korrigere feilen. Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere driverne raskt og enkelt.

Installering av programvareoppdateringer fra Microsoft kan også bidra til å løse denne feilen. Hvis du vil installere oppdateringer manuelt, åpner du Internet Explorer (IE), klikker på Sikkerhet og Windows Update, og følger deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt