Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death feilA Guide to the CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CRITICAL_OBJECT_TERMINATION BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista og XP, Windows 2008 og Windows 7 og 8. Denne feilen oppstår vanligvis når en prosess som er kritisk for systemet, ble brått avsluttet, noe som resulterte i nødstopp av datamaskinen for å forhindre skade og unngå mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne feilen oppstår når systemet støter på et problem som er forbundet med en defekt enhetsdriver eller med nylig installert maskinvare.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CRITICAL_OBJECT_TERMINATION og “STOP 0x000000F4”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

CRITICAL_OBJECT_TERMINATION

Du kan løse feilen CRITICAL_OBJECT_TERMINATION BSOD ved å installere de nyeste enhetsdriverne. Du kan bekrefte tilgjengeligheten av driveroppdateringer fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere driverne raskt og enkelt. Installering av de nyeste driverne kan hjelpe til med å korrigere feilen.

Hvis du sjekker harddisken, kablene og kontaktene til hovedkortet, vil det også bidra til å løse dette problemet, siden feilen kan ha vært forårsaket av feil installasjon av stasjonskabler. Forsikre deg om at kablene er ordentlig tilkoblet stasjonen eller hovedkortet, da det kan føre til feil ved løse tilkoblinger.

Installering av programvareoppdateringer fra Microsoft kan også bidra til å løse denne feilen. Hvis du vil installere oppdateringer manuelt, åpner du Internet Explorer (IE), klikker på Sikkerhet og Windows Update, og følger deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt