Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til AGP ulovlig omprogrammeres Blue Screen of Death feilA Guide to the AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD (Blue Screen of Death) er en indikasjon på uautorisert omprogrammering av Accelerated Graphics Port (AGP), og vises vanligvis når det er en feil i den installerte driveren for en videoenhet. Det fører til at datamaskinen slås av automatisk, noe som resulterer i tap av ikke lagrede data.

Utseendet til denne BSOD-feilen kan også skyldes en ødelagt eller utdatert driver, eller installasjonen av en driver som er uforenlig med systemet. Det kan også skyldes installasjon av en uprøvd eller usignert video driver, eller et feilaktig program.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED” og “Windows STOP 0x00000106”. Denne fatale feilen eller Stopp-meldingen vises på skjermen umiddelbart etter systemstopp.

For å fikse feilmeldingen “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD, må du sjekke kompatibiliteten til den installerte enhetsdriveren med modellen på skjermkortet. Du kan bruke et diagnosesett for driveren som gir deg en liste over alle installerte drivere, og se etter oppdateringer eller nyere versjoner fra offisielle nedlastingssteder for videodrivere som Nvidia og Intel. Noen sett tilbyr verktøy som oppdager og reparerer driverfeil, som du kan bruke til å løse dette problemet.

Hvis du mistenker at feilen skyldes en nylig installert driver eller et program, kan du løse dette problemet ved å avinstallere programmet. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og deretter velge F8 fra menyen som viser valgene for operativsystemet. Dette vil gi deg tilgang til de avanserte menyalternativene og det siste kjente konfigurasjonsalternativet. Fra det siste kjente konfigurasjonsalternativet kan du velge driveren eller programmet som skal avinstalleres.

Den “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD-feilen kan også skyldes en driverfil som er skadet av skadelig programvare. For å fikse dette problemet, avinstaller denne driveren og erstatt av en versjon fra det offisielle nedlastingsstedet. Installer pålitelig antivirusprogramvare for å hindre gjentakelse av et lignende problem.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt