Bare i dag
Spar 80 %
På Black Friday-bunten
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimaliser, reparer og forsterk din PC med bare ett klikk!

SKYNDE DEG! Denne avtalen utløper om...

00
time
:
00
minutt
:
00
sekund
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til AGP ugyldig tilgang Blue Screen of Death feilA Guide to the AGP INVALID ACCESS Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “AGP INVALID ACCESS” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises når GPU (Graphics Processing Unit) eller visuell behandlingsenhet som akselererer opprettelsen av bilder, har utført uautorisert manipulering eller endring i AGP-minnet (Accelerated Graphics Port) -minne . Det er en indikasjon på en feil eller et problem med den installerte video driveren, eller utdatert BIOS (Basic Input / Output System). I de fleste tilfeller av denne BSOD-feilen, er den installerte video driveren ikke testet riktig, eller er usignert.

Denne BSOD-feilen eller Windows Stop-meldingen resulterer i tap av ikke lagrede dokumenter, og krever at brukeren starter systemet på nytt. Hvis en ny enhet er installert før BSOD-feilen oppstår, løser problemet vanligvis problemet ved å fjerne denne enheten.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “AGP_INVALID_ACCESS” og “Windows STOP 0x00000104” som anbefaler brukeren at systemet har oppdaget en ugyldig AGP-minnetilgang.

BSOD-feilen “AGP INVALID ACCESS” er alltid relatert til en videoenhet eller den installerte enhetsdriveren. For å fikse denne BSOD-feilen må du sjekke om kompatibilitetsproblemer mellom videoenheten, driveren og videoadapteren. Du kan gjøre dette ved å sjekke maskinvaremodellen og informasjonen som tilbys på de offisielle nettstedene for disse enhetene. Du kan også sjekke nedlastingsnettstedene for Nvidia og Intel-videodrivere for den kompatible versjonen av driveren. Du kan oppdatere driveren, eller installere versjonen som er kompatibel med systemet og de installerte enhetene.

Det er også mulig at BSOD-feilen skyldes en feil maskinvare, som du kan verifisere ved å bruke maskinvarediagnostiseringsprogramvare.

Hvis BSOD-feilen skyldes utdatert BIOS, må du kontakte produsenten av datamaskinen for å få den nyeste BIOS-versjonen av systemet. Hvis problemet vedvarer etter å ha oppdatert BIOS, kan BSOD-feilen skyldes parameterinnstillinger som resulterer i overklokking av CPU og minneinnstillinger.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt