Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Slik installerer du Windows 7 – en raskHow to Reinstall Windows 7 – A Quick Guide

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ofte vil et operativsystem bli ødelagt, sakte eller ustabil over tid. Noen ganger er det beste å gjenopprette operativsystemet helt. Her er en rask guide for å hjelpe deg med å installere Windows 7 på nytt. Gjør produktnøkkelen nyttig. Det vil ofte bli skrevet på PC-en, eller bli inkludert i boksen som Windows 7 kom inn.

Alle viktige dokumenter skal sikkerhetskopieres ved hjelp av en passende metode. Mens Windows prøver å lagre det gamle operativsystemet i Windows.Old-mappen, lykkes det ikke alltid. I tillegg kan det hende du ikke har plass til å lagre en hel sikkerhetskopiering, og kan bare sikkerhetskopiere kritiske filer.

  • Sett Windows-platen i stasjonen

Sett Windows 7-disken i stasjonen, men lukk vinduet som dukker opp. Vi skal starte opp fra det i stedet.

  • Start PCen på nytt og start fra CD

Hit Control-Alt-Del og velg å starte om igjen. Hvis PCen er frosset, slå den av og på igjen. Før Windows-logoen vises igjen, trykk DEL eller F2 for å gå inn i BIOS (avhengig av PCen). Under Avanserte oppstartsalternativer velger du CD- eller DVD-stasjonen som det første oppstartalternativet. Lagre og avslutt. PCen starter opp fra Windows-platen.

  • Klikk Installer Windows , og installer nå . Marker avkrysningsboksen under Få viktige oppdateringer for installasjon . På den måten blir Windows oppdatert når du går, og du vil være sikker og ha den nyeste versjonen.
  • Velg Jeg godtar lisensvilkårene og klikk på Neste .
  • Under Hvilken type installasjon vil jeg ha? , klikk Tilpasset .
  • Under Hvor vil du installere Windows , klikk på stasjonen der du hadde Windows før. Vanligvis C:. Klikk på Neste .
  • Hvis du har plass på disken din, velger du å lagre den gamle Windows-installasjonen i Windows.old-mappen. Ellers har du sikkerhetskopiert dine viktige filer allerede, så la den være ukontrollert og klikk på Neste .
  • Følg de enkle instruksjonene derfra, inkludert inntasting av produktnøkkelen som jeg nevnte tidligere.

Etter at du har installert Windows 7 på nytt, kan du gjenopprette viktige filer fra sikkerhetskopien din. Du må kanskje installere lisensierte applikasjoner på nytt, for eksempel Microsoft Office . Sørg også for at du kjører Windows Update til kopien av Windows 7 er fullstendig oppdatert. Du bør oppleve færre feil med en fersk installasjon. Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt