Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten Asenna Windows 7 – pikaopasHow to Reinstall Windows 7 – A Quick Guide

Kuva: Gordon McAlpin

Usein käyttöjärjestelmä vioittuu, hidas tai epävakaa ajan mittaan. Joskus, paras tapa on asentaa käyttöjärjestelmä uudelleen kokonaan. Tässä on pikaopas, jonka avulla voit asentaa Windows 7: n uudelleen. Se on usein kirjoitettu tietokoneesi koteloon tai sisällytetään ruutuun, johon Windows 7 on tullut.

Kaikki tärkeät asiakirjat on varmennettava asianmukaisella menetelmällä. Kun Windows yrittää tallentaa vanhan käyttöjärjestelmän Windows.Old-kansioon, se ei aina onnistu. Lisäksi sinulla ei ehkä ole tilaa tallentaa koko varmuuskopiota, ja se voi haluta vain varmuuskopioida tärkeät tiedostot.

  • Aseta Windows-levy levyasemaan

Laita Windows 7 -levy asemaan, mutta sulje ikkuna, joka avautuu. Aiomme käynnistää sen sijaan.

  • Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä CD

Hit Control-Alt-Del ja valitse uudelleen. Jos tietokone on jäädytetty, sammuta se ja käynnistä se uudelleen. Ennen kuin Windows-logo avautuu uudelleen, paina DEL tai F2 päästäksesi BIOSiin (riippuen tietokoneesta). Valitse Lisäasetukset-kohdassa vaihtoehto CD- tai DVD-asema ensimmäiseksi käynnistysasetukseksi. Tallenna ja lopeta. Tietokone käynnistyy Windows-levyltä.

  • Valitse Asenna Windows ja Asenna nyt . Valitse Asenna tärkeät päivitykset -valintaruutu. Tällä tavoin Windowsin päivitys onnistuu, ja olet varma ja sinulla on uusin versio.
  • Valitse Hyväksyn lisenssiehdot ja napsauta Seuraava .
  • Minkälaista asennusta haluan? , valitse Mukautettu .
  • Missä haluat asentaa Windowsin , napsauta sitä asemaa, johon Windows oli aiemmin. Yleensä C :. Napsauta Seuraava .
  • Jos sinulla on tilaa asemaasi, valitse tallenna vanha Windows-asennus Windows.old-kansioon. Muuten olet varmasti varmuuskopioinut tärkeät tiedostosi jo, joten jätä se pois valinnasta ja napsauta Seuraava .
  • Noudata yksinkertaisia ​​ohjeita sieltä, mukaan lukien aiemmin mainitseman Product Key -tunnuksen syöttäminen.

Kun olet asentanut Windows 7: n uudelleen, voit palauttaa tärkeät tiedostot varmuuskopiosta. Voit joutua asentamaan lisensoituja sovelluksia uudelleen, kuten Microsoft Office . Varmista myös ja suorita Windows Update, kunnes Windows 7: n kopio on täysin päivitetty. Sinun pitäisi kokea vähemmän virheitä tuoreella asennuksella. Onnea!

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta