Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hva er Windows-registret og hva gjør den?What is the Windows Registry and What does it do?

Mange lurer ofte på hva Windows-registret er, og hvorfor har det så mye innvirkning på datamaskinens ytelse. Windows-registret kalles vanligvis datamaskinens hjerne, da registeret inneholder en database med innstillinger og alternativer for operativsystemet som gjør alt annet som virker på datamaskinen. Denne databasen har innstillinger for maskinvare, operativsystemets programvareinnstillinger, og også innstillingene for programvare du har installert.

Windows Regedit screenshot Windows Regedit skjermbilde [/ caption]

Ovenfor er et skjermbilde av Regedit-programvaren som er utstyrt med Windows. Det anbefales på det sterkeste at du ikke spiller med noen av innstillingene i Regedit, med mindre du vet hva du gjør, fordi det kan føre til store problemer med hvordan datamaskinen går, når du bytter feil deler. Når du installerer Windows på PCen, bør registeret være i god stand, da alle innstillingene i registret er nye og du ikke har installert programvare som redigerer registeret. Etter hvert som du installerer og avinstallerer programmer og endrer andre innstillinger i operativsystemet, vokser registeret i størrelse og har ofte gammel informasjon i den som gjelder programvare som ikke lenger er på datamaskinen. Dette kalles ofte Computer Rot. Da dette skjer, kan du oppleve en dråpe i datamaskinens ytelse sammen med andre problemer, inkludert maskinvarefeil, feilmeldinger og alles favoritt, Blue Screen of Death (BSOD) som vist nedenfor:

Blue Screen Of Death Screenshot Example Blue Screen Of Death Skjermbilde Eksempel [/ bildetekst]

Hvordan kan du forhindre at dette skjer på PCen din? En av tingene du kan gjøre for å unngå dette, er å installere kun høykvalitets programvare på datamaskinen. Mange av de gamle registeroppføringene som finnes i registret kommer fra programmer som ikke ble avinstallert riktig. Dette skjer fordi noen billigere programvareprodusenter ikke investerer tiden i riktig avinstallasjonsutvikling (da de ikke bryr seg om hva som skjer med datamaskinen din hvis du fjerner programvaren). En annen ting du kan gjøre, er å unngå å endre for mange standardinnstillinger på datamaskinen. Hva gjør du hvis det er for sent? Hvis du allerede opplever dårlig datamaskin ytelse, og du mistenker at det er et Windows-registerproblem , er det best å installere en Windows-registret renere og skanne datamaskinen din for feil. ReviverSoft tilbyr Registry Reviver som tilbyr en gratis skanning. Hvis problemer vedvarer etter at du har ryddet registreringsdatabasen, vennligst kontakt oss . Vi håper dette har hjulpet folk med å få en bedre forståelse av hva registeret er og hvorfor det er viktig. Hvis dette ikke var avansert nok for deg, er det en rekke flere tekniske artikler på Internett som forklarer hvordan du manuelt rediger registeret ditt, men igjen anbefaler vi alvorlig forsiktighet hvis du bestemmer deg for å gå nedover denne veien.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt