Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hva er Delte DLL-filer i Windows-registeret?What are Shared DLLs in the Windows Registry?

DLLer, eller dynamiske lenkebiblioteker, er som byggeblokkene i Windows. Delte DLLer er i utgangspunktet DLL-filer som deles mellom mange forskjellige apper. I tillegg er det mange vanlige DLLer som brukes av de fleste, om ikke alle, Windows-programmer.

Windows-registeret inneholder en bane til hver av disse DLL-ene, enten DLL-en brukes av ingen, en eller mange applikasjoner. Hvis en bestemt DLL blir flyttet eller slettet, eller hvis en app blir avinstallert feil og DLL ikke er fjernet riktig, eller hvis en DLL blir ødelagt, blir banen til slike DLL-filer i Windows-registret ugyldig, og de andre programmene som deler den filen kan ikke finne det.

Det er et ganske vanlig problem å kjøre et program du ikke har brukt i en stund (eller en ny applikasjon) bare for at den skal mislykkes på grunn av en manglende DLL. Dette er noe Registry Reviver kan fikse. Det vil sørge for at alle stiene til DLL-ene i systemet ditt er korrekte.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt