We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe gebruik ik Files Finder om grote bestanden, of elk bestand, met MacReviver te vinden?How do I use Files Finder to find large files, or any files, in MacReviver?

De functie Bestanden zoeken in MacReviver vindt specifieke soorten bestanden overal op uw Mac, ook in netwerkmappen. Op die manier kunt u gemakkelijk grote bestanden verwijderen die ergens in een map zijn begraven. Files Finder kan zoeken naar video’s, muziek, audioboeken, foto’s, archieven of gedownloade applicaties.

Om Files Finder te gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op Bestanden zoeken .
  • Kies het type bestand waarnaar u wilt zoeken: Video, Audio of Overig. Klik op de pijl naast het bestandstype om specifieker te zoeken.
  • Klik op Scan starten .

mr_files_finder

• De lijst met bestanden van het geselecteerde bestandstype wordt weergegeven.
  • Sorteer op titel , laatst geopend of bestandsgrootte .
  • Selecteer een bestand en klik desgewenst op Verwijderen .
  • Als u een ander bestandstype kiest en terugkeert naar dit bestandstype, klikt u op Scanresultaat om uw eerder uitgevoerde scan te zien.

mr_files_finder2

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.