We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe gebruik ik Schijfgebruik in MacReviver om de mappen en bestanden te vinden die de meeste ruimte in beslag nemen?How do I use Disk Usage to find the folders and files that take up the most space in MacReviver?

De functie Schijfgebruik verzamelt statistieken over alle mappen op uw Mac en vertelt u welke mappen de meeste ruimte innemen. Terwijl u door mappen klikt, wordt elke submap ook op spatie gesorteerd. U kunt ook elke map of bestand van dit scherm verwijderen.

Schijfgebruik gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op Schijfgebruik .
  • Klik op Scannen .

mr_disk_usage

• De mappen hebben een kleurcode naar grootte. Rode mappen en bestanden nemen de meeste ruimte in binnen een bepaalde map en groen neemt de minste ruimte in beslag.
  • Klik op de pijl om submappen te bekijken, die een vergelijkbare kleurcode hebben.
  • Selecteer een map of bestand en klik op Verwijderen om het te verwijderen.

mr_disk_usage2