Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het Blue Screen of Death Fout DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZEROA Guide to DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO Blue Screen of Death Error

De DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO Blue Screen of Death-fout treedt op als er een defect of beschadigd stuurprogramma is. De fout kan ook optreden wanneer het stuurprogramma probeert een van zijn apparaten te verwijderen en er een incompatibiliteit tussen hardware bestaat. Een andere reden voor het optreden van de fout is wanneer er een plotselinge uitroeiing van de toepassing is en wanneer er een onvolledige installatie van programma’s is.

DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO

Een manier om dit specifieke probleem op te lossen, is door de computer op te starten en vervolgens in te loggen als beheerder. Dit wordt de handmatige updatemanier genoemd. Klik daarna op de Start- knop en ga verder naar Alle programma’s , vervolgens naar Accessoires en ten slotte klik je op de knop Systeemherstel . Start de reparatie en kies een nieuw hoofdsysteem. Het duurt ten minste 15-30 minuten voor de gehele softwareherstelling, afhankelijk van het aantal programma’s en software dat op de computer is geïnstalleerd. Eindelijk, na de reparatie, herstart de computer.

Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw stuurprogramma’s snel en eenvoudig bij te werken om te zien of dit het probleem oplost.

Meestal, als de handmatige manier niet werkt, is er een alternatief. Voor de geautomatiseerde procedure moet u reparatiehulpprogramma’s van Microsoft downloaden, met name voor de DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO-fout. Na het installeren van de software is het belangrijk om de hele computer opnieuw te scannen. Klik na het voltooien van het scanproces op de knop Fix Error . Het proces duurt ten minste 30 minuten tot 1 uur om te worden voltooid. Na het oplossen van de fout is het belangrijk om de computer opnieuw op te starten.

De configuratie van de laatste succesvolle opstart is ook een oplossing voor het oplossen van dit probleem. Voor de configuratie moet de computer opnieuw worden opgestart en voordat u de software start, drukt u op F8. Dit zou een zwart-wit scherm en een tekst moeten opleveren waarin staat: “Windows geavanceerde opties.” Markeer de laatst bekende configuratieknop en druk op Enter . Een alternatieve optie in dezelfde Windows Advanced Options gebruikt de veilige modus . Deze optie wordt meestal gebruikt om een ​​probleem te beperken door alleen basisstuurprogramma’s en software te laden die nodig zijn om het besturingssysteem te laten werken. Als u een ander programma of stuurprogramma in de veilige modus gebruikt of installeert, kunt u het probleem bepalen wanneer het systeem de fout opnieuw aantreft. Ga verder met het verwijderen van het laatste programma of de geïnstalleerde software. Dit geeft u meer bestuurdersruimte.

Een andere manier om dit probleem op te lossen, is het gebruik van geavanceerde stuurprogramma’s voor stuurprogramma’s, zoals Driver Reviver. Nadat de software is verkregen, blijft u de volledige computerhardware en -software scannen. De volledige scanresultaten tonen de bestaande fouten en storingen in de computer; wanneer de resultaten al zijn gegeven, blijven de fouten herstellen. Het installeren van de nieuwste software-update en het installeren van de nieuwste stuurprogramma’s nadat de computerfouten zijn verholpen, is nodig om dit soort bugs in de toekomst te voorkomen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer