Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de cachebeheerser Blue Screen of Death FoutA Guide to the CACHE MANAGER Blue Screen of Death Error

De CACHE_MANAGER BSOD-fout (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000, en Windows 7 en 8. Het treedt op wanneer de niet-veranderde poolgeheugenruimte leeg is. De fout resulteert in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

Deze fout verschijnt ook tijdens het indexeringsproces wanneer het beschikbare niet-wisselbare poolgeheugen laag is en een kernelmodusstuurprogramma het gebruik ervan vereist. Het niet-veranderde poolgeheugen bestaat uit virtuele geheugenadressen die in het fysieke geheugen blijven terwijl de bijbehorende kernelobjecten worden toegewezen.

De CACHE_MANAGER BSOD-fout kan ook verschijnen wanneer u een schijf met Live File System (LFS) -indeling op een computer met Windows 7 en 8 of Windows Server 2012 brandt. De fout wordt veroorzaakt door een beschadigde vermelding die op de schijf is geschreven wanneer gegevens naar de schijf worden gebrand optische media. Het wordt meestal veroorzaakt door een fout in het stuurprogramma Udfs.sys.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “CACHE_MANAGER” en “STOP 0x00000034”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

CACHE MANAGER

U kunt de CACHE_MANAGER BSOD-fout oplossen door fysiek geheugen aan de computer toe te voegen, waardoor de hoeveelheid niet-verbroken poolgeheugen effectief wordt verhoogd. De niet-geparkeerde geheugenpool wordt door veel stuurprogramma’s gebruikt, omdat deze kan worden geopend op elk Interrupt Request Level (IRQL) en de grootte ervan afhankelijk is van de hoeveelheid fysiek geheugen in het systeem.

De BSOD-fout die betrekking heeft op de foutieve werking van het stuurprogramma Udfs.sys kan worden opgelost door de software-updates voor Windows 7 en 8 en Windows Server 2012 te installeren.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer