Alleen vandaag
Bespaar 80 %
Op de Black Friday-bundel
Vier geweldige producten, één lage prijs! Optimaliseer, repareer en boost uw pc met slechts één klik!

HAAST JE! Deze overeenkomst loopt af over...

00
uur
:
00
minuut
:
00
seconde
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het niet kan schrijven CONFIGURATIE Blue Screen of Death FoutA Guide to the CANNOT WRITE CONFIGURATION Blue Screen of Death Error

De BSD (Blue Screen of Death) CANNOT_WRITE_CONFIGURATION-fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Het gebeurt wanneer het besturingssysteem het register niet naar een bestand kan terugschrijven vanwege beperkingen bij het uitbreiden het systeem nestelt bestanden om plaats te bieden aan nieuwe geschreven gegevens. Deze fout treedt op als er geen vrije ruimte beschikbaar is op de schijf en resulteert in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

2

Een recent geïnstalleerde hardware of een stuurprogramma dat niet compatibel is met het besturingssysteem veroorzaakt meestal deze fout.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “CANNOT_WRITE_CONFIGURATION” en “STOP 0x00000075”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

U kunt de BSOD-fout CANNOT_WRITE_CONFIGURATION oplossen door de laatst bekende juiste configuratie toe te passen, een herstelfunctie in alle versies van Windows. Hiermee kan de computer herstellen van storingen door de laatste werkende versie van het besturingssysteem te laden. Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten en vervolgens op F8 klikken wanneer het menu voor de tekenmodus met de keuzes van het besturingssysteem op het scherm wordt weergegeven. Klik op het menu Geavanceerde opties, gebruik de pijltoetsen om Laatste bekende juiste configuratie te selecteren en druk vervolgens op Enter.

Nadat de laatst bekende juiste configuratie met succes is geïnstalleerd, moet u de computer opstarten in een veilige modus en vervolgens verwijderen om het recent geïnstalleerde stuurprogramma of de toepassing die de fout heeft veroorzaakt te verwijderen. U hebt toegang tot de veilige modus via de opstartinstellingen in Windows 8 of via geavanceerde opstartopties voor eerdere versies van Windows.

Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw computerstuurprogramma’s bij te werken. Als een verouderde driver de oorzaak is van het probleem, lost dit het probleem op.

U kunt ook de BSOD-fout oplossen door opnieuw op te starten en de Microsoft-compatibiliteitslijst voor hardware te controleren om te controleren of recent geïnstalleerde stuurprogramma’s en hardware compatibel zijn met de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. U moet apparaten en stuurprogramma’s verwijderen en vervangen die niet compatibel zijn met uw besturingssysteem.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer