Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Esittelyssä PC ReviverIntroducing PC Reviver

Monien monien kuukausien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen olemme ehdottomasti innostuneita ilmoittamaan uusimman PC Reviver -tuotteen käynnistämisestä.

PC Reviver Home
“Uutta PC Reviver”

PC Reviver on uusi monipuolinen korjaus-, huolto- ja optimointityökalu. Se sisältää olennaiset työkalut ja resurssit, joiden avulla voit palauttaa tietokoneeseesi parhaiten sopivan suorituskyvyn ja pitää sen näin. Se tapa, jolla näemme sen, PC Reviver on ainoa apuohjelma, jota tarvitset aina, jotta saat PC: n takaisin käynnissä parhaalla mahdollisella tavalla ja pitämällä sitä niin.

Nykyisten tuotteidensa avulla PC Reviver sisältää korjaustyökaluja, kuten rekisterin apuohjelmaa ja ohjaimen päivitysapuohjelmaa, PLUS sisältää myös Junk File Cleaner ja Windows Updater.

PC Reviver Repair
“PC Reviverin korjaustyökalut”

Huoltopuolella on työkaluja kuten ohjaimen varmuuskopiointiapuohjelma ja käynnistyspäällikkö sekä arvokkaita resursseja, kuten ReviverSoftin onnettomuuksien apuohjelma ja prosessikirjasto, suoraan tuotteessa.

PC Reviver Maintain
“PC Reviverin huoltotyökalut”

Se ei ole kaikki, näet täydellisen ominaisuusluettelon ja kuvaukset PC Reviver -tuotesivulla .

Mikä myös asettaa PC Reviverin erillään on tuotteen sisäinen dynaaminen ja sosiaalinen luonne. PC Reviver kytkeytyy suoraan ReviverSoft-vastauksiin, jotta voit esittää kysymyksiä ja vastata kysymyksiin, jotka liittyvät mihin tahansa tietotekniikan tarpeeseen. Sillä on myös suora pääsy hälytyksiin, jotka auttavat sinua pitämään tietokoneesi korjattuna ja optimoidusti helposti ja turvallisesti. Lisäksi, antamatta liian paljon, hälytykset tulevat alustukseksi joidenkin todella hienojen, henkilökohtaisten ja intuitiivisten neuvoja tulevissa versioissa, jotka julkaistaan ​​vuoden 2014 loppuun mennessä.

Saat lisätietoja PC Reviverista tuotesivullamme tai lataa se nyt kokeiluversion lataamiseksi .

PC Reviverin tulevaisuus on erittäin jännittävä ja uusia ominaisuuksia ja toimintoja suunnitellaan julkaistavaksi jo uuden vuoden alussa. Kuten aina, tuotepäivitykset ja -korjaukset ovat täysin vapaana kaikille rekisteröityneille käyttäjille heti kun ne tulevat saataville.

Suuri huutaa käydään kehitystiimiin heidän kovaa työtä varten viimeisten kahden vuoden aikana. Meillä on todella joitain parhaita ja kirkkaita mielialoja, jotka työskentelevät täällä ReviverSoftissa, emmekä voineet tehdä sitä, mitä teemme ilman jokaista niistä. Onnittelut PC Reviverin mahtavasta V1: sta!

Olemme työskennelleet todella kovasti PC Reviverin avauspuheenvuorossa ja halusimme kuulla, mitä mieltä olette niin, kuten aina, lähetä meille sähköpostia suoraan osoitteeseen founders@reviversoft.com kommentteihin, kiitoksiin, rakentaviin kritiikkiin tai vain sanoakseen Hei.

MarknDavide

Mark & ​​Davide
ReviverSoftin perustajat

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta