Kun i dag
Spar 80%
På den sorte fredag-bundt
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimer, reparer og boost din pc med et enkelt klik!

SKYNDE SIG! Denne aftale udløber om...

00
time
:
00
minut
:
00
sekund
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Introduktion PC ReviverIntroducing PC Reviver

Efter mange, mange måneders forskning og udvikling er vi helt ekstatiske til at annoncere lanceringen af ​​vores nyeste produkt, PC Reviver .

PC Reviver Home
“Den helt nye PC Reviver”

PC Reviver er vores nye all-in-one reparations-, vedligeholdelses- og optimeringsværktøj. Det indeholder de væsentlige værktøjer og ressourcer, der hjælper dig med at genoprette optimal ydeevne til din pc og holde den på den måde. Den måde, vi ser det på, PC Reviver er det eneste værktøj, du nogensinde skal bruge for at få din pc til at køre på det bedste og holde det på den måde.

PC Reviver bygger på vores eksisterende produkter, herunder reparationsværktøjer som et registerværktøj og driveropdateringsværktøj PLUS, det indeholder også en uønsket filrensning og Windows Updater.

PC Reviver Repair
“PC Reviver’s Reparationsværktøjer”

På vedligeholdelsessiden er der værktøjer, som et Backup-hjælpeprogram til Driver og Startup Manager, og værdifulde ressourcer som ReviverSoft’s Crash Helper og Process Library, direkte i produktet.

PC Reviver Maintain
“PC Reviver’s vedligeholdelsesværktøjer”

Det er ikke alt, du kan se en komplet funktionsliste og beskrivelser på PC Reviver produktsiden .

Hvad der også sætter PC Reviver fra hinanden er den indbyggede dynamiske og sociale karakter af produktet. PC Reviver plugger direkte ind i ReviverSoft Answers for at give dig mulighed for at stille spørgsmål og besvare spørgsmål relateret til dine computerbehov. Det har også direkte adgang til advarsler, der hjælper dig med at holde din pc repareret og optimeret på den nemme og sikre måde. Plus, uden at give for meget væk, bliver Alerts platformen for nogle rigtig seje, personlige og intuitive råd i fremtidige versioner, der skal udbetales i løbet af 2014.

Du kan lære mere om PC Reviver på vores produktside eller bare download det nu for at tage det til et testdrev.

Fremtiden for PC Reviver er meget spændende, og nye funktioner og funktionalitet er planlagt at blive frigivet allerede i starten af ​​det nye år. Som altid bliver produktopdateringer og opgraderinger gjort gratis tilgængelige for alle registrerede brugere, så snart de bliver tilgængelige.

Et stort råb ud går til udviklingsholdene for alt deres hårde arbejde de sidste 2 år. Vi har virkelig nogle af de bedste og klareste sind, der arbejder her hos ReviverSoft, og vi kunne ikke gøre, hvad vi gør uden hver eneste af dem. Tillykke med en fantastisk V1 af PC Reviver!

Vi har arbejdet rigtig hårdt på vores oprindelige udgivelse af PC Reviver og vil gerne høre, hvad du synes det. Som altid er du velkommen til at sende os en e-mail direkte til founders@reviversoft.com med kommentarer, kommendationer, konstruktiv kritik eller bare at sige hej.

MarknDavide

Mark & ​​Davide
ReviverSoft Founders

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet