Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til Fysisk PC VedligeholdelseA Guide to Physical PC Maintenance

For ikke-teknikere kan opretholdelse af din pc lyde som en skræmmende opgave. Ingen vil ved et uheld skade deres hardware eller fumle rundt, når de ikke ved, hvad de laver – men heldigvis er det ikke meget svært at holde det vedligeholdt , når en pc er opbygget . Dette er en vejledning til at holde et skrivebord rent – når det kommer til bærbare computere, er alt hvad du behøver at gøre, at holde din skærm flot og poleret, og dine nøgler og ventilationskanaler støves for at forhindre overophedning.

Lad os gå over aspekterne af fysisk pc vedligeholdelse.

Rengøring af tastaturet

Det skal være let.

For at slippe af med støv mellem nøglerne, brug en duster eller en dåse af trykluft. Der er ikke behov for popnøgler ud for denne enkle vedligeholdelse – men hvis du beslutter dig for at rengøre under dine nøgler, skal du forsigtigt pope dem ud, så du ikke bryder plastik og klip, der udgør mekanismen og bruger børster og trykluftsburken for at komme ud af alt mucken, der er samlet under dine nøgler. Hvis du bruger en ultrabook eller anden bærbar computer med nøglerne adskilt, skal du ikke tage dine nøgler ud.

For andre periferiudstyr vil en simpel polering gøre det godt. Husk ikke at bruge vand eller store mængder væske ved rengøring af din elektronik.

A Guide to Physical PC Maintenance
Et eksempel på en microfiber klud – brug ikke dem der ligner badehåndklæder.

Rengøring af skærmen

Køb en rengøringsspray efter eget valg, og køb en microfiber klud. Det er vigtigt, at du bruger mikrofiberklæder til at rengøre alle slags skærmbilleder, fordi andre former for klud kan beskadige din skærm på mikroskopiske niveauer, især papirpapir, som ridser det med de små træstykker, der gør det op.

Vær forsigtig, når du rengør skærmen. For meget pres kan beskadige glasset eller komponenterne bagved det.

A Guide to Physical PC Maintenance

Rengøring af din computer

Case cleaning kommer ned til hvad du ville forvente – holde sig væk fra havne, og tørre / skrubbe pc’en til det niveau, der sker for at tilfredsstille. Sørg for ikke at bruge for meget rengøringsspray eller for meget kraft, når du er på arbejde, og når du er klar til at åbne din sag og komme til den alvorlige del af denne tutorial, sluk computeren, tag stikket ud, herunder strømforsyningen , og hold tænd / sluk-knappen nede i tre sekunder for at fjerne din computer med strømforsyning.

For at åbne din sag skal du enten bruge en skruetrækker eller et allerede eksisterende håndtag – se producentens hjemmeside for at finde ud af, hvad der er nødvendigt for at åbne din sag.

Når du er indeni, skal du bruge din dåse af trykluft til at rengøre hver af dine komponenter. Bare rolig – da trykluft ikke indeholder vand, vil ingenting blive beskadiget. Sørg for at få hver krog og kran til støv, og ikke berøre nogen del af din computer med dine bare hænder. For at rengøre specifikke komponenter skal du sørge for at have et antistatisk armbånd, inden du fjerner dem fra deres slidser og bruger trykluften til at støde dem. Tag kun dette videre skridt i vedligeholdelse, hvis du ved, hvad disse komponenter er, og hvordan du sætter dem fast igen – ellers kan du springe det over.

RAM-sticks, harddiskdæksler og grafikkort er sikre at fjerne og støv. Processorer, strømforsyninger og andre komponenter er ikke.

Vær særlig opmærksom på udstødningen og ventilatorerne – støv ventilatorerne ved hjælp af trykluften og brug en tør klud eller en duster for at fjerne tilstoppende støv fra udstødningen.

Derefter lukker du din computer og sætter alt i igen.

Du er tilbage i erhvervslivet!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet