Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvad er App Paths i Windows Registry?What are App Paths in the Windows Registry?

Velkommen tilbage til vores blog serie om registreringsfejl insights!

Vi får mange spørgsmål om, hvad Registry Reviver kigger på, når det kører en scanning af din pc, og hvordan Registry Reviver klassificerer, når der er en fejl. På grund af disse spørgsmål skriver vi en række blogindlæg, der beskriver alle områder af din computer, som Registry Reviver scanner, og hvorfor disse områder er vigtige for din computers helbred. Disse artikler vil generelt være mere tekniske af natur, men vi opfordrer dig til at stille spørgsmål i kommentarfeltet, hvis du vil have noget forklaret.

Hvad er App Paths?
En sti i Windows er, hvor dine filer gemmes på din masselagringsenhed (f.eks. En harddisk). Din Windows-registreringsdatabasen indeholder registreringer af stier til alle programmer, der er installeret på din computer.

Hvordan Registry Reviver hjælper
Når et program afinstalleres, er den indbyggede afinstallerer ofte sjusket: App-stier til de oprindelige filer fjernes ofte ikke fra Windows-registreringsdatabasen. Også, hvis et program ændrer placering (du flytter det et andet sted i Programfiler, en ny version har et nyt mappenavn), kan app-stierne muligvis ikke opdatere i registreringsdatabasen. Registry Reviver fjerner ugyldige stier og opdaterer korrekte stier til programmer, der er flyttet.

Prøv den gratis scan nu og se selv!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet