Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Hur man uppdaterar datordrivrutiner gratisHow to Update Computer Drivers for Free

För att få bästa prestanda från din dator behöver du rätt drivrutiner.

Drivrutiner är som översättare som hjälper din dator att kommunicera med olika enheter, som din skrivare, webbkamera eller grafikkort.

Att se till att din dator har rätt drivrutiner är viktigt, men det kan vara komplicerat och riskabelt att uppdatera dem. Felaktigt installerade drivrutiner kan leda till prestandaproblem. Att veta vilka drivrutiner som ska uppdateras är tidskrävande.

Lyckligtvis hanterar ReviverSoft Driver Reviver allt detta åt dig. På bara några steg skannar Driver Reviver din dator, säkerhetskopierar dina drivrutiner och installerar de uppdaterade drivrutiner du behöver.

Se hur det fungerar:

https://www.youtube.com/watch?v=ITZi_oQJ1DU

Videoutskrift:

Vi vet alla hur frustrerande det kan vara när ett program inte fungerar korrekt, kanske något problem med själva skärmen, eller himmelska förbjudet, en komplett systemkrasch. Oftare än inte har dessa problem ett fult problem gemensamt. Och det är en föråldrad förare. Vill du verkligen spendera dina dyrbara timmar manuellt söka på webbplatser efter deras produkts senaste drivrutiner, för att se till att programvara eller maskinvara fungerar korrekt? Installera sedan var och en av dem manuellt?

Självklart inte.

Det är där Driver Reviver räddas. Allt detta gör du automatiskt. Den skannar hela systemet och identifierar drivrutiner som är föråldrade enligt deras officiella tillverkares webbplatser.

Du kan uppdatera dessa föråldrade drivrutiner individuellt gratis, men om du köper en licens kommer du att njuta av bekvämligheten med uppdateringar med ett klick. Det är egentligen lika enkelt som det. Driver Reviver kommer att ladda ner alla de senaste drivrutinerna du behöver och se till att din dator och alla dess komponenter körs på alla cylindrar, precis som de borde. Med Driver Reviver kan du också se all din allmänna systeminformation snabbt. Du kan köra en ny skanning när som helst. Du kan schemalägga automatiska genomsökningar av din dator när som helst på dagen eller natten och så ofta du vill. Du kan inte bara ladda ner nya drivrutiner automatiskt, du installerar dem automatiskt om du vill. Ställ bara in det och glöm det, så att du alltid är uppdaterad.

Med säkerhetskopieringsfliken kan du hålla tag i dina gamla systemdrivrutiner. Antingen en specifik drivrutin eller en komplett säkerhetskopia av alla dina drivrutiner. Tillgänglig för att återställa när du väljer. Driver Reviver är inte bara ren, säker och pålitlig. Det ser också till att resten av din dator också är pålitlig. Prova det gratis idag, eller köp hela versionen för att låsa upp alla dess kraftfulla, lättanvända funktioner.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt