Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blåskärm felA Guide to the CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Blue Screen of Death Error

Felet CRITICAL_OBJECT_TERMINATION BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows Vista och XP, Windows 2008 och Windows 7 och 8. Det här felet uppträder vanligen när en process som är kritisk för systemet plötsligt avslutades, vilket resulterade i att datorns nödavstängning för att förhindra skador och undvika eventuell förlust av data från olagrat arbete.

Detta fel uppstår när systemet stöter på ett problem som är förknippat med en felaktig drivrutin eller med nyinstallerad maskinvara.

Detta BSOD-fel är också känt som CRITICAL_OBJECT_TERMINATION och “STOP 0x000000F4”. Vissa användare av Windows har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

CRITICAL_OBJECT_TERMINATION

Du kan lösa problemet med CRITICAL_OBJECT_TERMINATION BSOD genom att installera de senaste drivrutinerna. Du kan kontrollera tillgängligheten av drivrutinsuppdateringar från tillverkarens officiella nedladdningssida. För video- och chipsetdrivrutiner kan du hämta lämpliga och uppdaterade versioner från nedladdningswebbplatser för AMD, ATI, Intel och Nvidia. Alternativt kan du använda Driver Reviver för att snabbt uppdatera drivrutinerna. Installera de senaste drivrutinerna kan hjälpa till med att korrigera felet.

Att kontrollera hårddisken, kablarna och kontakterna till moderkortet hjälper också till att lösa detta problem, eftersom felet kan ha orsakats av felaktiga installation av drivkablarna. Kontrollera att kablarna är ordentligt anslutna till enheten eller moderkortet, eftersom lösa anslutningar kan orsaka fel.

Installera programuppdateringar från Microsoft kan också hjälpa till med att lösa detta fel. För att installera uppdateringar manuellt, öppna Internet Explorer (IE), klicka på Säkerhet och Windows Update och följ sedan anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen. När du använder IE 7 eller dess äldre versioner, öppna webbläsaren, klicka på Verktyg och sedan Windows Update. Du bör installera både kritiska och icke-kritiska programuppdateringar.

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt