Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

De bästa sätten att uppgradera till Windows 8.1The Best Ways to Upgrade to Windows 8.1

The Best Ways to Upgrade to Windows 8.1
Konst: Jeremy Nguyen

Nyligen meddelade Microsoft pris och förpackning för Windows 8.1. Det kommer att fungera lite annorlunda den här gången än Windows 8 gjorde.

Priserna kommer att vara desamma som Windows 8, och du installerar det på samma sätt, via DVD eller digital nedladdning. Microsoft har gjort bort med Upgrade Editions of Windows den här gången: alla versioner av Windows 8.1 som säljs kommer att vara den fulla versionen.

How do I upgrade to Windows 8.1?
Den boxade upplagan av Windows 8.1 Pro.

Den viktiga skillnaden den här gången är dock att Windows XP och Vista-användare inte längre kan behålla sina filer och inställningar när de uppgraderas. Användare måste göra en ren installation. Din gamla Windows-installation sparas alltid i en mapp som heter Windows.old – om inte det finns tillräckligt med plats för det. Om det finns utrymme kommer denna process att du kan spara dina dokument, men alla dina installationer, särskilt de som kräver en licenskod, kommer att gå vilse.

Med det i åtanke är här några viktiga steg du behöver tänka på när du uppgraderar till Windows 8.1 den 18 oktober 2013.

Användbara tips innan uppgradering

Om du äger programvara som har en licenskod, t.ex. Microsoft Office eller någon kommersiell Adobe-produkt, och du fortfarande har den licenskoden, är det en bra idé att avinstallera den programvaran nu, vilken frigör den här licenskoden för när du installerar den igen efter uppgradering. Annars kommer du att stöta på problem där programvaran anser att du har den installerad på för många maskiner. (När du går från Windows 8 till Windows 8.1 behöver du inte göra det, eftersom uppgraderingen är mer sömlös.)

How do I upgrade to Windows 8.1?
Var noga med och avinstallera eventuell licensierad programvara så att du inte når datorns gräns på det nya operativsystemet.

Om du äger iTunes, var noga med och godkänn den här datorn för ditt iTunes-konto. Varje konto fungerar endast på ett begränsat antal datorer, och en ny operativsysteminstallation anses vara en ny dator. Därför är det viktigt att deauthorize innan du uppgraderar Windows. (Du behöver inte göra det när du går från Windows 8 till Windows 8.1.)

Nästa säkerhetskopiera dina filer! En bra fri backup lösning kallas EaseUS Todo Backup Free . Det är extremt enkelt att använda och kan säkerhetskopiera till en extern enhet efter eget val. Detta är viktigt att göra oavsett din uppgraderingsväg.

När du har säkerhetskopierat alla dina viktiga dokument och filer kan du återställa dem till ditt nya operativsystem utan problem.

Windows 8-användare

Uppgraderingen till Windows 8.1 är gratis och kommer att finnas tillgänglig i Microsoft Store. Trots att du kan behålla alla dina filer och inställningar när du går från Windows 8 till 8.1, måste de av oss som installerade konsumentförhandsgranskningen för Windows 8.1 behöva installera om allt när du installerar versionen av Windows 8.1.

How do I upgrade to Windows 8.1?
Microsoft Store kommer att ha Windows 8.1 tillgänglig som en nedladdning den 18 oktober.

Windows 7-användare

Du kan installera Windows 8.1 ovanpå Windows 7, men du kommer att förlora alla dina stationära appar. Läs ovan om avinstallation av licensierad programvara för vilken du äger licenskoden. Säkerhetskopiera alla andra viktiga dokument och installera Windows 8.1 – du har valet att installera via den digitala nedladdningen eller DVD: n. Återställ allt efteråt.

Windows Vista och XP-användare

Du kan inte installera Windows 8.1 som en uppgradering till Windows XP eller Windows Vista längre. Du måste köpa DVD-skivan och göra en ny installation, vilket innebär att du först säkerhetskopierar alla dina viktiga dokument. Läs också ovan om avinstallation av licensierad programvara för vilken du äger licenskoden.

Starta om datorn, skriv in BIOS och berätta att den startas från DVD. Sätt i Windows 8.l DVD i enheten och starta om igen. Följ anvisningarna för att installera Windows 8.1, och sedan återställa alla säkerhetskopierade filer.

Vad gör Windows 8.1?

Bland de nya funktionerna i Windows 8.1 är Retur av Start-knappen, bättre kontroll över tapeter , möjligheten att ändra storlek på plattor , möjligheten att starta på skrivbordet och så vidare. Här är den fullständiga listan .

Tänk på att vår gratis app, Start Menu Reviver , fungerar bra med Windows 8.1 och återställer ännu mer funktionalitet till Windows än Windows 8.1 gör.

Om du bestämmer dig för att gå till Windows 8.1-rutten bör du vara bättre förberedd efter att ha läst den här artikeln! Har du fortfarande problem? Lämna en kommentar.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt