Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blue Screen of Death feilA Guide to DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blue Screen of Death Error

Den vanlige grunnen til at DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL-feilen oppstår, er når en feil er tilstede i en enhetsdriver, og den forsøker å få tilgang til ikke-eksisterende minne som fører til en registerfeil. Systemfeilvisning, utseendet på popup-meldinger, plutselig avstengning, feilsøking av oppstart av datamaskinen, Utforskerfeil, nettleserproblemer, datofrysing og generell langsom ytelse er symptomene på denne feilen.

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL

Å bli kvitt denne feilen starter med å sørge for at all maskinvare og programvare, spesielt de nye, er riktig installert. Kjør deretter en full virus- og malware-skanning på datamaskinen din. (du kan se våre anbefalinger for gode gratis alternativer her ). Fortsett med å gjenopprette systemet til det siste gode konfigurasjonspunktet ved hjelp av systemgjenoppretting. Klikk Start- knappen, klikk Alle programmer , gå til Tilbehør , fortsett og klikk Systemverktøy , deretter Systemgjenoppretting og følg instruksjonene som er gitt. Start datamaskinen på nytt.

Hvis restaureringsprosessen ikke lykkes, går du til enhetsbehandling ved å velge Start- knappen igjen og skrive “devmgmt” i dialogboksen Kjør. Avinstaller hele den ødelagte enheten og start datamaskinen på nytt.

Det er også viktig å installere de nyeste Windows-oppdateringene. En bruker kan manuelt oppdatere ved å åpne Internet Explorer, klikke på “Verktøy” -knappen og deretter “Windows Update” -knappen. Følg instruksjonene som er gitt.

Du kan også prøve å oppdatere alle datamaskindrivere. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke Driver Reviver, men du kan også prøve å gjøre det selv ved å gå til støtteområdet på nettstedet til hver produsent av komponenter på datamaskinen.

En siste grøftforsøk kan være å helt fjerne en driver som du tror forårsaker problemet. For å gjøre det, klikk Start- knappen, høyreklikk fanen Computer og velg Egenskaper . Et nytt vindu vil vises med en rekke alternativer. På venstre side del velger du Avansert systeminnstillinger . Et annet vindu vil vises med Systemegenskaper . Velg kategorien Maskinvare og fortsett ved å klikke på Enhetsbehandling- knappen. Finn den feil driveren og dobbeltklikk den. Klikk på “Driver” -fanen. Her kan brukeren utføre handlinger som oppdatering av drivere, nedgradering av en driver til den eldre versjonen, eller deaktivere og avinstallere den. Velg sistnevnte og klikk OK for å avslutte. Lukk Enhetsbehandling og andre vinduer og start datamaskinen på nytt.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt