Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED Blue Screen of Death feilA Guide to the CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Denne feilen oppstår vanligvis når et problem har oppstått under lasting av en enhetsdriver. Det betyr at en driver mangler, er skadet eller er uforenlig med operativsystemet. Denne feilen resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data som ikke er lagret.

Denne BSOD-feilen oppstår vanligvis på grunn av problemer med nyinstallerte maskinvare- og enhetsdrivere.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED og “STOP 0x00000014”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse “CREATE DELETE LOCK NOT LOCKED” BSOD-feilen ved å starte opp og sjekke Microsoft-kompatibilitetslisten for å kontrollere at nylig installerte drivere og maskinvare er kompatible med versjonen av operativsystemet du bruker. Du må fjerne og erstatte enheter og drivere som ikke er kompatible med operativsystemet.

Du kan også løse denne BSOD-feilen ved å sjekke om du bruker de nyeste driverne, som du kan bekrefte fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du raskt og enkelt oppdatere driverne ved hjelp av Driver Reviver .

Installering av de nyeste programvareoppdateringene kan også bidra til å løse denne feilen. Hvis du vil installere oppdateringer manuelt, åpner du Internet Explorer (IE), klikker på Sikkerhet og Windows Update, og følger deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt