Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death feilA Guide to the CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Den vises i et flerprosessorsystem når en forventet klokkeavbrudd på en sekundær prosessor er forsinket eller når det tildelte tidsintervallet overskrides. Det resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne feilen oppstår når prosessoren ikke reagerte riktig på forespørsler og avbrudd blir ikke behandlet til tiden. Det er vanligvis forårsaket av defekt maskinvare eller en feil i en enhetsdriver.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT og “STOP 0x00000101”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

56

For å løse CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD-feilen, kan du bruke et maskinvarediagnostiseringsprogram for å finne ut om en nylig installert enhet fungerer som den skal. Hvis du bruker Windows 7, kan du bruke maskinvarediagnostiske verktøy fra Windows ved å klikke på Start, Alle programmer, PC Hjelp og verktøy, og deretter velge Maskinvare Diagnostic Tools. Du må følge instruksjonene og instruksjonene som vises i dialogvinduet som vises på skjermen. Tester som utføres av dette verktøyet, vil fortelle deg om maskinvareprøven fungerer som den skal, eller hvis en enhet har feilet testen.

Hvis BSOD-feilen skyldes en feilkonfigurert enhet, kan du prøve å løse problemet ved å bruke Systemgjenoppretting for å gjenopprette til den siste kjente gode konfigurasjonen av PCen. Alternativt kan du også prøve å oppdatere datamaskindrivere for all maskinvare. Noen ganger kan en gammel driver påvirke hvordan et maskinvare fungerer sammen med datamaskinen. Du kan prøve å oppdatere driverne selv ved hjelp av en kombinasjon av Windows-oppdatering og researching nye drivere på maskinvareprodusentens nettsted, eller du kan brukerdriver Reviver for raskt og enkelt å oppdatere driverne for deg.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt