Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hjelpe noen med deres dataproblemer, selv om du ikke snakker samme språk!Help someone with their computer problems, even if you don’t speak the same language!

Vi utviklet ReviverSoft Answers som en plattform for folk å få hjelp med sine datamaskinproblemer. Alle kan lage en gratis konto og legge inn et spørsmål om et problem de har med PC eller Mac. Etter at et spørsmål er lagt opp, kan noen i samfunnet svare på det hvis de føler at de kan hjelpe. Og av noen mener jeg noen!

En av de fantastiske funksjonene i ReviverSoft Answers er at den støtter 20 + språk (med flere kommer). Du kan legge inn et spørsmål på fransk eller kinesisk eller spansk eller et av mange andre språk. En enda mer fantastisk funksjon er at du kan se alle spørsmål, svar eller kommentarer som er lagt inn i ReviverSoft Answers på ditt valgte språk, uansett hvilket språk det ble opprinnelig lagt inn i.

Når du ser på en side i ReviverSoft Answers, kan du merke et lite flagg ved siden av et spørsmålstittel eller ved siden av et svar. Dette flagget representerer språket som ble opprinnelig brukt når dette spørsmålet eller svaret ble lagt ut.

Opprinnelig postet i

Dette betyr at du kan hjelpe noen med sitt problem uansett hvilket språk du snakker eller hvilket språk de snakker!

Vi håper at du elsker denne funksjonaliteten, og vi vil gjerne høre tilbakemeldingen din hvis du har noen. Vær så snill å legge igjen en kommentar nedenfor. Det kan være om denne funksjonen, en annen funksjon eller til og med en ny ide som du tror at vi kan innlemme i ReviverSoft Answers.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt