Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of DeathA guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death

Feilnavn: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

STOP-kode: 0x00000124

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Hva denne feilen ser ut på Windows-versjoner før 8. Merk at feilnavnet ikke vises.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Hva denne feilen ser ut på Windows 8.

Du har en feilmelding i Blue Screen of Death, kalt WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, noen ganger vist som en kode med 124 på slutten. Så det er dårlige nyheter og gode nyheter.

Den dårlige nyheten er, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR betyr at maskinvaren din har oppdaget en feilaktig feil, akkurat som det står. Dette er et veldig alvorlig problem, men før du går og kjøper en ny maskin, kan du prøve å finne ut hva du kan gjøre. Feilen er kun ukorrekt av Windows selv, men arbeidet ditt her kan rette denne feilen ved å enten erstatte den aktuelle delen eller gå tilbake til en tidligere driver, hvis det er et grafikkort som forårsaker problemet. Det er de gode nyhetene.

Som alltid er det første du vil gjøre, en sjåførkontroll hvis systemet ditt fortsatt er noe operativt. Du kan selvfølgelig installere Driver Reviver for å forenkle denne prosessen – hvis du gjør det, må du kjøre den før du går inn i Safe Mode . Hvis ikke, prøv å starte opp i sikker modus når du slår på datamaskinen din – Shift + F8 på Windows 8 og F8 eller en annen, produsentspesifikk nøkkel på tidligere versjoner av Windows. Hvis du vil navigere til sikker modus i Windows 8, må du gå til avanserte lanseringsalternativer , som vil starte datamaskinen på nytt og gi deg en liste over alternativer du kan velge mellom. Velg sikker modus, selvfølgelig.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Trykk på 6 for å starte opp i sikkermodus.

Deretter åpner du Startmeny / Skjerm og søker etter Enhetsbehandling og starter den. Oppdater hver enkelt av driverne dine, eller hvis en driveroppdatering forårsaket denne feilen, må du rulle driveren av det som forårsaket denne feilen.

Andre sannsynlige årsaker til dette problemet er en sviktende harddisk, som kan kontrolleres med chkdsk eller manglende minne, som kan kontrolleres med Windows Memory Diagnostic.

Hvis du vil kjøre chdsk eller Windows Memory Diagnostic, åpner du Startmeny / Startskjerm og søker etter enten.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Finne chkdsk i Start-menyen.

Dette fungerer også for Windows Memory Diagnostics, og er enda enklere i Windows 8 – bare åpne startskjermbildet og begynn å skrive.

Hvis noen av disse opplever en feil under kjøring, vet du hvilken del som må byttes ut – hvis de ikke gjør det, bør du ikke oppleve noen feil ved å starte datamaskinen på nytt, men hvis du gjør det, betyr det et annet aspekt av maskinvaren din – – Strømforsyningen din eller, gud forby, hovedkortet ditt – har mislyktes.

Hvis enten strømforsyningen eller hovedkortet ditt har feilet, må du kontakte produsenten av enheten for å finne ut alternativene dine. Et hovedkortfeil betyr at du fortsatt kan bruke delene dine, men de må være i en annen maskin (og du må kanskje kjøpe Windows på nytt) og en strømforsyningsfeil betyr at du bare trenger å få den erstattet.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt